Tuti Tippek

Karácsonyi hangulatok: 6 tipp

Ragaszkodsz a jól bevált díszeidhez? Esetleg idén valami újra vágysz? A lényeg, hogy a te karácsonyfád legyen a legszebb! Hat inspiráló ötlet.

 

 Családias karácsony

Nyüzsgő, zajos gyermekek kacaja és örömteli szaladgálása tölti meg a polgári otthonok terét a nagy családi karácsonyok alkalmával. Teremts meghitt, családias karácsonyi hangulatot világos, életvidám, meleg színekkel, kedves formákkal, a nagymama utánozhatatlan karácsonyi mézes süteményeire emlékeztető kiegészítőkkel.

Karácsonyi hangulatok: 6 tipp

Hangulat: meleg, ölelő, szeretetteljes, kedves, gyermeki, mozgalmas

Színek: világos natúr színek, krém/bézs, fehér, arany, karamell, nugát, mogyoró

Anyagok: kedves figurák, elegáns, finom anyaghasználat

 Tradicionális karácsony

A tradicionális karácsonyi hangulatot elsősorban azok kedvelik, akik számára a hagyományok és a tradicionális értékek tisztelete, megőrzése és közvetítése egyaránt fontos. Ebben az erdei házban kialakított hangulatban a karácsony minden hagyományos eleme fellelhető. Meleg nyugalom, békességet árasztó színekkel kialakított enteriőr biztosítja a családias, bensőséges meghitt ünnepet, ahol a natúr anyagok keverednek a barokkos elemekkel.

Karácsonyi hangulatok: 6 tipp

Hangulat: meleg, ölelő békesség, szeretetteljes nyugalom

Színek: bordó, narancs, barna, krém/bézs, karamell, zöld, arany, matt és fényes anyagok harmonikus együttes alkalmazása

Anyagok: bársony, selyemanyagok, natúr fa, tollak, bundák

 Arisztokratikus elegancia

A kifinomult eleganciát sugárzó ezüst és fehér színvilág ünnepélyes hangulatot kölcsönöz az arisztokrata stílusú enteriőrnek. A fehér szín főként a nagy, összefüggő felületeken jelenik meg, míg a fémes elemek részletesen kidolgozottak, aprólékosak. A nyúlánk, kecses tárgyak a gondosan kidolgozott ezüstfényű fémes kellékekkel és anyagokkal kombinálva visszafogott, tartózkodó, finom eleganciát kölcsönöznek, emelkedett ünnepi hangulatot adva a térnek.

Karácsonyi hangulatok: 6 tipp

 

Színek: ezüst, szürke, fehér, acél, nugát

Anyag: üveg, kerámia, textil, ezüst, áttetsző, kristályos anyagok

 Fehér karácsony

Az érintetlen táj illúzióját és békéjét sugallja ez a természetes téli táj, ahol natúr színek és anyagok segítik a nyugodt karácsonyi hangulat megteremtését. Az enteriőr mozdulatlansága segít megállítani a hóesés pillanatát, lehetővé téve a nyugodt elvonulást a világ nyüzsgő zajától. Azoknak ajánljuk, akik a lüktető mindennapokból az ünnepek meghitt békéjébe, csendességébe menekülve érintetlen környezetet keresnek az ünnepléshez.

Karácsonyi hangulatok: 6 tipp

Hangulat: tiszta érintetlen természet

Színek: natúr színek, fehér, piros, szürke, barna, zöld, ezüst

Anyagok: természetes és természetes hatású anyagok, fa

 Trendi extravagancia

Fejezd ki egyéniségedet ezzel az extravagáns stílusú karácsonyfával és formáld saját képedre az ünnepet! Életteli, vibráló, meghökkentő színek egyvelege teszi különlegessé a független nagyvárosi nő trendi otthonának karácsonyát.

Karácsonyi hangulatok: 6 tipp

Hangulat: extrovertált, vibráló, élénk, lendületes, nyüzsgő

Színek: ciklámen, pink, lila, mályva, piros, narancs, ezüst

Anyag:
szatén, bársony, plüss, fényes anyagok, vidám macskafigurák

 Mesés karácsony

Kisgyermekes családok karácsonya a mesés karácsony, ahol nem pusztán a klasszikus színek és anyagok köszönnek vissza, de a gyermekkor kedves képei, mesefigurái is segítenek megteremteni a lenyűgöző, mesebeli karácsonyi hangulatot.

Karácsonyi hangulatok: 6 tipp

Hangulat: mikulás témájú mesebeli figurák hívják életre a gyermekkor csodálatos karácsonyi hangulatát

Színek:
piros, fehér, szürke, halványzöld

Anyagok: filcanyagok, mesefigurák

Forrás: Artvirág – 2040 Budaörs, Építők útja 2–4.
www.artvirag.hu »

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top