Tuti Tippek

A magyar kártya segít, hogy mit vegyél ajándékba

Vajon minek örülnének igazán a párod, a családtagjaid vagy a barátaid karácsonyra? Milyen ajándékok kerüljenek a munkahelyi karácsonyfa alá? Játékos ajándékjóslásra hívunk, ami segít eldönteni, mit vegyél.

A jósláshoz mindössze egy pakli magyar kártyára lesz szükséged. Fontos, hogy mielőtt elkezded kihúzni a lapokat, olvasd át azok jelentését. Ha gyors és egyszerű eredményre vágysz, elég lesz egy kártyát húznod, de ha kicsit szofisztikáltabb, elgondolkodtatóbb és főleg pontosabb útmutatást szeretnél, három lapot válassz találomra a pakliból, miután feltetted a kérdést: Milyen ajándéknak örülne X. Y.?

Mit vegyél karácsonyra? – megmondja a magyar kártya

A színek jelentése

A kártyaszínek jelentése mind az egylapos, mind a háromlapos húzásnál fontos. Ha többségében pirosat húzol, az arra utal, hogy az illetőnek fontosabb az ajándék érzelmi töltése, mint az ára. A tökök jelzik, ha az ajándék értékének örül az, akire gondoltál. A zöldek arra utalnak, hogy a nem szokványos ajándékok között kell keresgélned, a legjobb, ha programot és időt adsz. Ha három makkot húzol, kérdés, hogy tudsz-e egyáltalán olyan ajándékot adni, aminek az illető igazán örülne.

A piros lapok jelentése

Mit vegyél karácsonyra? – megmondja a magyar kártyaÁsz: Házzal, lakással, lakberendezéssel kapcsolatos ajándékot válassz! Egy gyertyatartó, egy dísztárgy vagy egy párna ideális választás!
Király: Ha férfinak húztad ezt a lapot, bátran kérdezd meg tőle, hogy minek örülne, ugyanis szeretne beleszólni a választásodba. Ha nőnek jött ki ez a kártya, az arra utal, hogy tanácsot kell kérned a párjától.
Felső: Ha nőnek húztad ezt a kártyát, kérdezd meg tőle, hogy minek örülne, mert szeretne beleszólni a választásodba. Ha férfinak jött ki ez a lap, arra utal, hogy tanácsot kell kérned a szerelmétől.
Alsó: Gyerekekhez, háziállatokhoz kapcsolódó ajándékot válassz. Akár egy társasjáték, akár egy aranyhörcsög jó döntés lehet, bár ez utóbbiról azért kérdezd meg azt, akinek szánod!
Tízes: A házassághoz, szerelemhez kapcsolódó ajándéknak örül az, akire gondolsz. Ha magányos, ajándékozhatsz neki lószobrot, a fengsuj szerint ez hoz társat.
Kilences: Bátran válassz valami merészet, olyasmit, amiről nem is gondolnád, hogy örül neki. Engedd el a fantáziádat! Mit szólnál egy falmászóbérlethez?
Nyolcas: Jó hírünk van, ha ez a lap a kihúzottak közé kerül, szinte mindegy is, mit ajándékozol, mert mindennek örülni fog. Ha már úgysincs kockázat, húzz még egy lapot!
Hetes: Válassz könyvet, méghozzá valamilyen önsegítő vagy konyhapszichológiai, esetleg ezoterikus kötetet, olyat, amilyen illik a helyzetéhez, hidd el, hálás lesz érte!

A tök lapok jelentése

Ász: Bármire is gondolsz, az legyen jobb, szebb, nagyobb, mert nagyon valószínű, hogy a tőle kapott ajándékod értékesebb lesz, mint amit te adsz.
Király: Amit választasz, legyen férfias, de ne legyen olcsó! Ha nőnek húztad? Akkor semmiképp se rózsaszín flitteres ajándékot válasz, legyen inkább egy szép borospohárkészlet?
Felső: Hallgass a megérzéseidre, és figyelj az előjelekre, mert mielőtt kifizetnéd, amit választottál, kapsz egy jó tippet, ami segíteni fog!
Alsó: Hívd fel az édesanyját vagy a nővérét, mert ők már pontosan tudják, minek örülne tőled! Ha csak kollégák vagytok, a főnöknőtöktől kérhetsz tanácsot.
Tízes: Hát ez sem lesz olcsó mulatság, jó lenne, ha most felhívnád és megállapodnátok egy értékhatárban, nehogy elszaladjon valamelyikőtökkel a ló!
Kilences: Sorsjegynek, lottószelvénynek éppúgy örül, mint értékpapírnak, vagy annak, ha megkérdezed, minek az árát adhatnád oda neki.
Nyolcas: Meglepően olcsó aprósággal tudod a legnagyobb örömet szerezni neki! Menj be egy lakberendezési vagy ajándéküzletbe, ott megtalálod, amit keresel, a lényeg, hogy haszontalan apróság legyen.
Hetes: Olyasmire vágyik, amiről maga sem tudja, micsoda. Bármit választhatsz, amiről feltételezed, hogy még csak nem is hallott róla. Bátran válassz extrém ajándékot!

A zöld lapok jelentése

Ász: Az egészséges életmóddal kapcsolatos könyvnek vagy egy wellnesshez kapcsolódó meglepetésnek örül. Szaunakészlettől a fitneszeszközökig bármi jó ötlet lehet.
Király: Minden ajándéknak örül, ha valóban szívből adod. Olyasmit válassz, ami kettőtök kapcsolatára is utal valamilyen módon. Mondjuk egy közös élményetekhez legyen köthető!
Felső: Az a lényeg, hogy ha az ajándékodat megmutatja a barátainak, azok sárguljanak az irigységtől! Férfiaknak egy elegáns boroskészletet vagy szivart, nőknek egy gyönyörű cipőt vagy bizsukat adhatsz.
Alsó: Mindenképp gondold át, hogy mit választasz! A legjobb, ha az utolsó pillanatig vársz a döntéssel, mert akkorra szembe jöhet veled valami, amiről egyből ő jut eszedbe!

Mit vegyél karácsonyra? – megmondja a magyar kártya

Tízes: Egy útikönyvnek vagy egy utazásnak, repülőjegynek, utazási csekknek örül a legjobban.
Kilences: Ne neki válassz ajándékot, hanem a lelkének! Ezoterikus boltokban érdemes keresgélned, mert mindennek örülhet, ami a „rezgésszintjét emeli”!
Nyolcas: Titkos vágya, hogy valamivel a benne lappangó hipochondert ajándékozd meg. Vegyél neki egészségről szóló könyvet, vagy bármilyen táplálkozáskiegészítőt, teát…
Hetes: Sítúra? Síléc? Korcsolya? Szánkó? És bármilyen más téli sporteszköz vagy egy nagy kirándulás a javaslatunk.

A makk lapok jelentése

Ász: Az ajándékod legyen kedves, aranyos és megmosolyogtató, olyasmi, ami jókedvre deríti. Lehet, hogy nem kell több, mint egy palack forralt bor vagy egy bohókás kabala?
Király: Olyasmit ajándékozz neki, ami a hétköznapokban és a munkában vannak a segítségére. Ez lehet egy naptár vagy egy mobiltelefon is…
Felső: Ajándékozz neki egy vastag meleg sálat, kesztyűt vagy pulóvert. Minden olyannak örül, ami melegséggel veszi körül és a biztonságérzetet juttatja eszébe!
Alsó: A leginkább hagyományos karácsonyi ajándékokkal arathatsz nála sikert. Nyakkendő vagy zokni és társaik. A legjobb lenne azt adnod, amit tavaly is adtál!
Tízes: Nem is annyira az ajándék a fontos, mint az átadás körülményei! Teremts tökéletes karácsonyi hangulatot, és mindegy lesz, milyen apróságot adsz.
Kilences: Meg fogja érezni, ha nem szívből jön a választásod, ezért nem tudunk tippet adni, de olyasmit ajándékozz, ami a kettőtök viszonyára utal!
Nyolcas: Az ajándékod legyen nagyvonalú és karácsonykor szokatlan. Élő növényeknek vagy magazin-előfizetésnek örülne.
Hetes: Sajnos nagyon nehéz dolgod lesz, mert nem igazán lehet olyasmit adni neki, aminek örül. Ezzel együtt ez a lap fel is ment: nem a te hibád, ha nem sikerül jól az ajándékozás. Azért húzz még egy lapot ötletért!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top