nlc.hu
Tuti Tippek
Raklapnyi kristály kisfiúknak

Raklapnyi kristály kisfiúknak

Nem aprózta el idén a Lego, legalábbis ami két karácsonyi vonat modelljének a díszítését illeti. A Gold Express és Silver Steam játékjáratokat egy raklapnyi kristállyal díszítette egy dizájner.

Raklapnyi kristály kisfiúknakA New York-i Cimon Art vezető tervezője már Paris Hilton 30. szülinapi ajándékát is sikerrel ékszerezte fel, így a két legóvonat díszítése már csak kisebbfajta ujjgyakorlat lehetett számára.

Cimon Swarovski-kristályokkal látta el mind az ezüst-, mind pedig az aranyverziót. A piros kristályokkal gazdagon kirakott Gold Express valamivel modernebb, sőt mi több, haladóbb modell, és nem a beépített motornak köszönhetően. Az utasrészleg mellett két külön karácsonyi vasúti kocsija, és apró utasai is vannak, meg 2 ezer dolláros (466 ezer forintos) kikiáltási ára.

A több mint 1 méter hosszú, régi korokat idéző Silver Steam gőzöshöz két ajándék kocsi tartozik, és persze motor meg számos kiegészítő. No és a 3 ezer dolláros (699 ezer forintos) árcéduláról se feledkezzünk meg!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top