Tuti Tippek

Árháború a gyerekjátékok miatt

Nehezen kezdenek el költeni a szülők idén. Néhány brit üzlet versenyszerűen csökkenti árait, hogy rábírja a vásárlókat a szerintük nem is olyan drága a karácsonyi ajándékok.

Árháború a gyerekjátékok miattEgyes brit boltok drasztikusan levitték a gyermekeknek szóló termékek árát, azt remélve, hogy a kisebb kiadások reményében a szülők őket választják. Az utóbbi évek tendenciái szerint legfeljebb karácsony után zuhantak ekkorát az árak, ám most az újabb válság alatti adventi időszakban rákényszerültek a forgalmazók a karácsonyi kedvezmények bevezetésére.

Az árcédulamérkőzésből a webshopok sem maradtak ki, sőt olyan üzletlánc is akad, aki kettőt fizet, hármat kap akciót hirdetett meg nagy gyártók játékaira, így a Fisher-Price, Graco, Tomy vagy Playmobil termékeire.

Van olyan áruház is, melynek karácsonyi klubkártyás ajándékkártyáján minden öt font tíz fontnak felel meg, vagyis a kifizetett összeg dupláját vásárolhatja le a megajándékozott.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top