Tuti Tippek

A legundorítóbb ajándék karácsonyra

A ragacslabdák, -figurák visszataszító külsejük ellenére nagyon népszerűek a gyerekek körében, akiket idén karácsonykor saját, házi készítésű nyálkával is meglephetnek erős idegzetű szüleik.

A legundorítóbb ajándék karácsonyraSzámos gyártó felismerte a tapadós, nyúlós anyagban rejlő üzleti potenciált, és kínál különböző kiszerelésben, színben, nagy választékban otthoni gyártásra is az angol nyelvterületen „goop” néven futó anyagból.

A Gobbledy Goop 30 dollárért például egy egész vödörnyi élvezetet ígér azoknak a kreatív és nem túl undorodós gyerekeknek, akiket a gyurma már rég nem elégít ki. A nyákrajongó kicsik saját maguk keverhetik ki és készíthetik el a saját terméküket, a legjellegzetesebb zöld vagy kék, piros, sárga színben.

Attól függően, hogy mennyi vizet adagolnak saját nyálkájukhoz, lehet lazább, vagy akár tömörebb szerkezetű is a végeredmény. Felhasználását a gyártó persze a gyerekek fantáziájára és a szülők engedékenységére bízza, de az biztos, hogy öt év alatti gyerekeknek nem ajánlja.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top