Tuti Tippek

Tökéletes ajándék apró kémikusoknak

Nem minden gyereket köt le a Barbie- vagy Superman-témakör, egy szuper, otthoni kémialabor ellen azonban még a legelvetemültebb mini Marie Curie-követőknek sem lehet kifogása.

Tökéletes ajándék apró kémikusoknakA Thames & Kosmos gyártó CHEM C1000 nevű játéka 90 dollárért rengeteg izgalmat tartogat a kezdő laborosoknak. A profi eszközökkel finoman pályára állíthatjuk azokat a kicsiket, akiknek különös fény gyúl a szemükben, bármilyen kémiával kapcsolatos téma hallatán.

A teljes szettben a hitelesség kedvéért még egy „kocka” külsőhöz illeszkedő, vastag keretes tudósszemüveg is helyet kapott, de ettől eltekintve tényleg komolyan vehető a doboz tartalma. Kezdő kémikusoknak, aspiráns bűnügyi laborosoknak ideális induló felszerelés és gyakorlóterep, amit a gyártó 10 éves kortól ajánl. Segítségként természetesen oktatóanyag is jár hozzá, mégpedig egy 80 oldalas, színes könyv formájában.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top