Tuti Tippek

Add ajándékba a gyereked!

Nem tudod mit adj a nagyszülőknek vagy a keresztszülőknek? A "só-liszt gyurma" kézlenyomatot már ellőtted tavaly? Van néhány ötletünk.

Add ajándékba a gyerekedKerek vásznak

A gömbölyded vásznakat a MosolyMűhely saját gyermekeként tartja számon, pajkosak és gyönyörűek, stílustól függetlenül, minden otthonban megtalálják a helyüket! Családi körben leugranak a falról!

Határidőnapló

A MosolyMűhely egy iparművész-formatervező csapattal együttműködésben készíti ezt a mutatós határidőnaplót, melynek közepére szeretteink fényképét képzelhetjük. A dizájn elegáns, letisztult és mégis különleges. A textilborítású könyv síkjába ékelt saját fotók igazi műalkotásként érvényesülnek. Magát a határidőnaplót is kedves grafikai elemekkel látták el, ne legyenek olyan szürkék a hétköznapok. Érdekessége még, hogy nem csak a beékelt fotók, hanem az egész belső tartalma cserélhető – éveken keresztül megtartható a borító, csak az ügyesen belefűzött naptárat kell évről évre újra cserélni.

Add ajándékba a gyerekedEgyedi fényképes ékszerek

A Vadjutka ékszerek készítőjével, Wild Judittal karöltve, a MosolyMűhely olyan ékszerekkel rukkolt elő, melyeket a műhely fényképei inspirálnak. A személyes fotókkal készült ékszerek hangulata egyedi, hűen tükrözik Vadjutka különleges világát. A vintage hangulatú kollekció tagjai között fülbevalók, gyűrűk és nyakláncok sorakoznak. Ám azok se ijedjenek meg, akik számára túl direkt lenne szerettük fényképét a fülükben, vagy kezükön hordani. Ők az ékszereket apróbb részletekkel is elkészíttethetik: egy apró kézzel, talpacskával vagy akár egy mosollyal.

Képkeretek

A Műhely saját gyártású képkereteit javíthatatlan romantikusoknak ajánljuk. Méretük és színük választható, a különböző modelleket és színeket ötvözve, sokaságban mutatnak igazán szépen a falon   

Add ajándékba a gyerekedNaptárak

A műhely saját tervezésű és szerkesztésű naptárjai nem csak könnyfakasztó ajándékok, de saját lakásunk ékes díszeivé is válnak, a vendégek mind megirigyelik majd, s az év végeztével a családi emlékek sorába állnak. Az alkotók itt is figyeltek a letisztult, elegáns dizájnra, sőt még arra is, hogy legyen hely a naptárban a saját jegyzeteinknek is.

Felhőforma montázs

Klasszikus, meleg hangulatú fát használnak ehhez az extravagáns formához, s a hatás nem marad el. Elsöprően tetszetős dizájn, párját ritkító fotókkal!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top