Tuti Tippek

Övet gumibelsőből – újra adventi WAMP

Az idén utoljára WAMP-olhatod ki magad. Cserébe kuponokkal és akciókkal készültek neked a szervezők.
Az adventi WAMP-sorozat a végállomásához érkezett! De most vasárnap (12. 18.) még kivásárolhatod magad.

Övet gumibelsőből - újra adventi WAMPLengyel Zsuzsi

Szereti a színeket.
Szeret alkotni, szépet és újat létrehozni.
Szereti, ahogy a gondolataiból táskák születnek, minden táskája egy rész belőle.
Szereti kombinálni a különböző textúrájú felületeket, kipróbálni érdekes, új anyagokat, ha a kontrasztokban megtalálja a harmóniát, akkor az utolsó öltést is a helyére kerülhet.
A táskái egy kicsit olyanok, mintha gyerekei lennének. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint a kisfia rajza róluk: „Anya, én és a táskák”.

www.lengyelzsuzsi.hu
www.facebook.hu/lengyelzsuzsi.taska

Övet gumibelsőből - újra adventi WAMP1mind1

Muskotál Dénes 4 éve foglalkozik kerékpár-külsők és -belsők újrahasznosítással. Eleinte csak a külsőkből készített öveket saját maga és a barátai részére, de csak gyűlt és tornyosult a sok tömlő, majd létrejött a kiegészítő- és ékszervonal a plasztikusabb belsőkből.
Alkotásai egyediek, mind kézzel készülnek. Tökéletes ajándék a környezettudatos, fenntartható fejlődésre érzékeny hölgyeknek és uraknak… és nem csak bringásoknak.  

www.1mind1.com

Övet gumibelsőből - újra adventi WAMPJuhász Dóra

Különleges barátnőnek különleges ajándékot válassz! Alkalmi vagy elegáns megjelenéshez Juhász Dóra bőrkesztyűit és színházi táskáit ajánljuk. Legyen drapp vagy pink, citromsárga vagy fekete lakk, masnis vagy szegecses, biztosan megtalálod, ami igazán őhozzá passzol. És ha másik színben és méretben szeretnél kesztyűt? Elkészíti Neked!

http://juhaszdora.com/category/accesories/

Qawa

Övet gumibelsőből - újra adventi WAMPA cég kis családi vállalkozás, céljuk a folyamatos magas minőség biztosítása mellett, a mindig friss kiváló minőségű kávé forgalmazása. Kávéik a világ legjobb termőhelyeiről származnak: Etiópia Sidamo, Kenya AA, India Plantation AA, Jáva Blawan, Costa Rica SHB, Guatemala Antigua, Brazília Santos, Columbia Supremo. Rendkívül népszerüek a hazai izlésvilág figyelembevételével készített keverékeik. Kávéik minőségét saját – tíz éve sikeresen üzemelő – kávézójukban is folyamatosan ellenőrzik, fontos számukra, vendégeik mindig elégedettek legyenek.

http://www.qawa.hu/

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top