Tuti Tippek

A legjobb szakácskönyvek karácsonyra – 2.

Húsimádóknak, gyerekeseknek és kezdőknek is ajánlunk szakácskönyveket sorozatunk második részében.

A legjobb szakácskönyvek karácsonyra - 2.Tobai Róbert – A 100 legjobb húsétel

A Nők Lapja Konyha könyvsorozat újabb részében a 100 legjobb húsételt válogattuk össze. A könyv 12 tematikus fejezetében helyet kaptak – többek között – 30 perc alatt, illetve egy serpenyőben elkészíthető ételek, hétköznapi és ünnepi fogások, bundás és töltött húsok, sőt még a férfiak kedvencei is.
Tobai Róbert séf útmutatásával elsajátíthatjuk a profik trükkjeit, így otthon is ugyanolyan finom és különleges húsételeket tudunk készíteni, mint az éttermi szakácsok.

A könyv kezdők és haladók számára egyaránt kínál recepteket, sőt, a 100 húsételen kívül számos köret leírását is megtaláljuk benne.

A legjobb szakácskönyvek karácsonyra - 2.Bereznay Tamás – Csikós Viktória – Hécz Attila: Mesék a konyhából

Rendhagyó, minden szabályt felrúgó kötet ez: egyszerre tanulságos mesekönyv, látványos képeskönyv és hasznos receptkönyv, melyben minden meséhez egy könnyen elkészíthető recept is tartozik. Hiánypótló alkotás, mely egyszerre tanít és nevettet, ugyanakkor hallatlan bájjal, tündéri rajzok segítségével vezeti be a gyermekeket az egészséges táplálkozás, a sütés-főzés és a saját kézzel készített étel örömeibe. A kötet receptjeinek hitelességét a népszerű szakácskönyveiről ismert Bereznay Tamás garantálja, a szórakoztatásról pedig Hécz Attila meseíró (a Kőszáli Guppi és a Mélytengeri Zsiráf szerzője), valamint Csikós Viktória illusztrátor alkotásai gondoskodnak.

Boook Kiadó


A legjobb szakácskönyvek karácsonyra - 2.Günter Beer – Patrik Jaros: A sütés-főzés enciklopédiája

Az éhség a legjobb szakács, tartja a mondás, ám az sem árt, ha ismerjük az alapanyagok és az elkészítési módok minden titkát. A sütés-főzés enciklopédiája című kötet valóban konyhai alapmű, hiszen szemléletes, lépésről lépésre mindent bemutató fotók és részletes útmutatók segítenek át bennünket a konyhaművészet összes buktatóján az előkészületektől az elkészítésen át egészen a kész fogásokig.

Az alapreceptek mellett, amelyekre sok fogás épül, a nemzeti és a nemzetközi konyhák számos klasszikusát, valamint fantáziadús változatokat és új kreációkat is megismerhetünk. Újdonság a hozzávalók képekkel ellátott listája, mert így az oldalakat pörgetve könnyen kiválaszthatjuk, hogy a rendelkezésünkre álló alapanyagokból mit is készítsünk.

Több mint 700 oldalon és több mint 5000 remek fényképen ismerhetjük meg az alapvető hozzávalókat, a főzési technikákat és az alaprecepteket. A világ minden tájáról származó csábító ételek receptjeit pedig a szerzőpáros hasznos tippekkel és trükkökkel fűszerezte.

Alexandra Kiadó

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top

Szeretnél értesítést kapni?

Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.

A hét legizgalmasabb cikkei!
Friss sztárhírek itthonról és külföldről
Tudd meg, mit mond a horoszkópod!
Regisztráció

Elfelejtett jelszavad helyett könnyen tudsz új jelszót megadni, ehhez az alábbi lépéseket kell csak követned:

  1. Add meg az alábbi beviteli mezőben az e-mail címed vagy felhasználóneved
  2. A hozzád tartozó címre kiküldünk egy levelet a jelszócseréhez. Ellenőrizd a SPAM mappádat is, ha nem látod pár percen belül a levelet a beérkezettek között.
  3. A levélben kapott linket 24 órán belül lekattintva eljutsz egy felületre, ahol megadhatod az új jelszavad
  4. Jelentkezz be a friss jelszóval

Fiókod törléséhez add meg a jelszavadat:

Itt tudod a jelszavadat megváltoztatni:

Új jelszó mentése