Tuti Tippek

Skóciába viszi Surit Tom Cruise karácsonyozni

Skóciában töltheti Suri Cruise a szülei válása utáni első karácsonyt. A hatéves kislány édesapjával, Tom Cruise-zal tölti majd az ünnepeket.

 

Skóciába viszi Surit Tom Cruise karácsonyozniHol lesz Katie?

Jó előre megtervezte a karácsonyi, „ünnepi menetrendjét” Tom Cruise, aki az adventi időszakot mindenképp lányával, Surival szeretné eltölteni. A színész, akitől idén vált el Katie Holmes, köztudottan rajong a hatéves kislányáért, és sokat szenved attól, hogy filmes munkái miatt keveset láthatja.

Skóciába viszi Surit Tom Cruise karácsonyozni

Gyárts karácsonyfadíszt a gyerekkel!

A The Sun című brit napilap szerint a sztár már három hónapja nélkülözi Suri társaságát, hiszen míg ő az All You Need Is Kill filmet forgatja Nagy-Britanniában, addig a kislány idén ősztől iskolába jár New Yorkban. A lap információi szerint apa és lánya az ünnepi időszakot már együtt töltik, Tom ugyanis „átrepül” az Egyesült Államokba, és Skóciába viszi magával gyermekét, hogy együtt karácsonyozhassanak. 

Adoptált gyermekei is vele lesznek

„Tom jó ideje nem látta a kislányt, ezért Katie-vel abban maradtak, hogy úgy helyes, ha Suri vele tölti az ünnepeket” – árulta el a színész egy közeli ismerőse. A színész állítólag egy tóparti házat szeretne kibérelni, ahol két nevelt gyermekét, az annak idején még Nicole Kidmannel örökbe fogadott Conort és Isabellát is szeretné vendégül látni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top