Tuti Tippek

Som-Balogh Edina: “Feleségként máshogy tekintek a karácsonyra is”

Első olyan karácsonyára készül a Barátok közt sztárja, melyet asszonyként ünnepel. Azt mondja, feleségként a szeretet ünnepére is máshogy tekint.

Som-Balogh Edina: „Feleségként máshogy tekintek a karácsonyra isAttól a bizonyos igentől megváltozik egy nő lelke

Edina nyáron tartotta esküvőjét, és bár férjével tavaly is – akkor még jegyesként – együtt ünnepelte a karácsonyt, idén mégis más lesz ez az ünnep. Nem csak azért, mert ez az utolsó kettesben töltött karácsonyuk, hiszen a színésznő babát vár, hanem mert valahogyan most, asszonyként más lelkülete van a szeretet ünnepének. „Attól a bizonyos igentől megváltozik egy nő lelke, hozzáállása. Máshogy tekint az életére, az otthonára. Fontos például, hogy igazi otthont teremtsen, és ez különösen karácsonykor igaz. Mindezt nem elgondolja az ember, inkább női ösztönből jön – mondja a Barátok közt sztárja. – Jó ideje készülök már az ünnepre, sőt néhány karácsonyi süteményt már novemberben elkészítettem, mintegy tesztként. Pontosabban a bátyám receptjét változtattuk meg a férjemmel együtt a mi ízlésünk szerint, krémesebb lett. Így ezt azóta a mi sütinknek hívjuk.

Ő süti a mézeskalácsot

Edina feldíszítette az otthonukat is, már advent első vasárnapján is mézeskalácsot süt, ahogy ő mondja, bezsongott a karácsonytól. Viszont ez nem azt jelenti, hogy járja a boltokat és ajándékokra vadászik, nem is tervez nagy ajándéközönt. Korábban ez így volt, most azonban célirányosan vásárol. „A bátyámnak két kisfia van, a férjem, Krisztián testvérének pedig két kislánya. Nekik mindenképpen vásárolunk ajándékot, hiszen ők már régóta várják a Jézuskát. A felnőtteket is meglepem valamivel. Hónapok óta figyelem, kinek mire van szüksége, és jegyzetelek, mert nem akarok olyan felesleges ajándékot venni, ami csak a polcon porosodik és kerülgetni kell.”
Férjes asszonyként Edinának két, a saját és a férje családjának karácsonyát kell összehangolni úgy, hogy mindenkire jusson idő, senki se maradjon ki a rokonlátogatásból. „Szenteste az én családomnál leszünk, másnap pedig Krisztiánénál, de szeretnénk néhány órát kettesben, együtt tölteni. Megpróbálom ötvözni a két család hagyományait is, már ami a menüt illeti, így biztosan lesz otthon halászlé, rántott hal krumplival, és természetesen kocsonya.” 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top