Tuti Tippek

Világsztárok ünnepi tarifái

Valósággal elszabadulnak az árak karácsonykor, de nem csak az ajándékoké. Rihanna például elképesztő, 8 millió dolláros gázsit tehet zsebre, amiért felkapcsolja egy londoni áruház karácsonyi égőit.

Rihanna a plázákban, Beyoncé magánbuliban énekel

Világsztárok ünnepi tarifái

Főzz ajándékot karácsonyra!- Tippek a konyhából!

A We Found Love énekesnőjének már így is gondot okozhat dollármilliós vagyonának pontos feltérképezése, amit most úgy hírlik, újabb 8 millió dollárral egészíthet ki. Rihannát a stratfordi Westfield bevásárlóközpont karácsonyi díszkivilágításának bekapcsolására kérték fel, illetve arra, ha már ott van, akkor néhány szám eléneklésével szórakoztassa az egybegyűlt Világsztárok ünnepi tarifáitömeget. Tényleg elképesztő összeg, aminél a legtöbb világsztár olcsóbb „tarifákkal” dolgozik, de ez nem azt jelenti, hogy ők már fillérekért is „bérbe adnák magukat”.

Jessica Simpsont 100 ezer dollárral és a pluszköltségek kifizetésével már rá tudnánk venni egy adventi megjelenésre, de Beyoncé már jóval többet kér, ő ugyanis tavaly szilveszterkor például 2 millió dollárért vállalt el egy ünnepi fellépést St. Bartson egy magánbulin. Férje, Jay-Z szintén egy szilveszteri, Las Vegas-i partin való fellépésért 1 millió dollárt számlázott ki.

Paris Hilton és Jersey Shoore Snooki is „olcsó”

Aki Michael Bublét szeretné egy kétórás karácsonyi koncertre rábírni, az minimum 300 ezer dolláros kiadással számoljon, de ha beérjük ének nélkül, akkor Paris Hiltont már 100 ezer dollárért is megkaphatjuk. A Jersey Shore dívájának, Snookinak a díjszabása még ennél is barátságosabb, ő ugyanis 30 ezer dollárért hajlandó egy rendezvény fényét emelni.

Világsztárok ünnepi tarifái

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top