Tuti Tippek

Itt karácsonyozik Heidi Klum és négy gyermeke

A szülők válása utáni első karácsony egy gyereknek sem lehet könnyű, amit Heidi Klum is jól tud. A német szupermodell egy gigantikus karácsonyfával és egy izgalmas, disneylandi kirándulással igyekszik szebbé tenni négy gyermeke számára az ünnepeket.

Nem könnyű feladat hárul a válás mellett döntő szülőkre karácsony tájékán. A férjétől, Sealtől idén elvált Heidi Klum számára négy gyermekük boldogsága a legfontosabb, és bár állítása szerint jó előre készült a közelgő ünnepi időszakra, nem akar egzotikus külföldi nyaralásra menni az adventi időszakban.

Itt karácsonyozik Heidi Klum és négy gyermeke

Rihanna, Michael Bublé és a többiek – sztárok ünnepi tarifái

Leni, Henry, Johan és Lou, valamint világhírű édesanyjuk otthon, Los Angelesben töltik a majd a karácsonyt. „Mindannyian itthon maradunk – válaszolta a 39 éves modell egy gyermekkórház gáláján a neki feltett újságírói kérdésre. – Az biztos, hogy szerzünk egy hatalmas karácsonyfát, de az ünneplés után egy disneylandi utat is tervezünk. Bejárjuk majd az egészet” – tette hozzá.

Heidi, aki hónapok óta volt testőrével, Martin Kirstennel jár, arra már nem tért ki, hogy a hatalmas fa mellett tartott családi ünnepre vajon hivatalos-e exférje, Seal is.

Itt karácsonyozik Heidi Klum és négy gyermeke

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top