Tuti Tippek

Vegyél hasznos ajándékot karácsonyra!

Nehéz dönteni, hogy egyedi és személyes, vagy hasznos ajándékkal lepd meg a szeretteid? Segítünk, hogy ne kelljen választanod a praktikum és a meglepetés között!

Vegyél hasznos ajándékot karácsonyra!Jógát karácsonyra
Igazi „télből a nyárba” karácsonyi ajándék lehet egy bikramjóga-bérlet – kortól és képességtől függetlenül – azoknak a nőknek, akik egy laza margitszigeti terepfutásnak még a gondolatától is irtóznak, de szeretnének ebben a hideg évszakban is mozogni. A bikram éppen nekik való. Nem kell más hozzá, mint alkalmanként 90 perc az életükből, egy matrac, kényelmes ruházat, és persze egy jó nagy adag víz. A 40 fokra felmelegített csendes, nyugis teremben a másfél óra alatt 26 gyakorlatot kell elvégeznünk, mindezt úgy, hogy teljesen kizárjuk a külvilágot, és csak magunkra összpontosítunk. Az izzadságos „munkának” szerencsére kifejezetten látványos az eredménye, egyszerre fogyaszt és formálja az alakot. Stresszűzésben verhetetlen és segít a méreganyagok kiválasztásában. Csajos ajándéknak már csak azért is nagy siker lehet, mert tényleg szemmel láthatóan szépíti a bőrt, javítja a vér- és nyirokkeringést. A Bikram Yoga Hattyúházban az adventi időszakban Egyet fizet, kettőt kap! akcióval várják a bérletet vásárlókat.

Vegyél hasznos ajándékot karácsonyra!Masszírozó párna
Mindenki szeretne néha lazítani, és mindannyiunkra ráfér egy kis kényeztetés. Ajándékozz relaxálást a stresszes napok utáni estékre! A távirányítós masszírozó párna ellazítja az izmokat, segít feltöltődni, és a wellnesshez még csak el sem kell menni otthonról.

 

 
Vegyél hasznos ajándékot karácsonyra!Elektromos fogkefe
Az elektromos fogkefe a gyerekeknek a legjobb választás, hiszen már több vidám forma és minta közül választhatunk, amelyek segítenek, hogy a fogmosás ne csak kötelező nyűg legyen a kicsiknek, hanem játék is. Ráadásul az elektromos verzió az alaposabb tisztítást is garantálja.

 

 

 

Vegyél hasznos ajándékot karácsonyra!Vince BorSzótár
Borrajongó apukának vagy testvérnek a legjobb ajándék, főleg akkor, ha a boriváshoz csak a kedv van meg, de a tudás még hiányzik. A legjelentősebb borvidékek, külföldi és hazai pincészetek, szőlőfajták mellett a borvilág fontos személyiségei is szerepelnek a praktikus, színes képekkel illusztrált 240 oldalas kötetben. A BorSzótár kapható a nagyobb újságárusoknál, illetve az Alexandra, a Libri és a Líra könyvkereskedések hálózatában.
 

 

 

 

 

 

Vegyél hasznos ajándékot karácsonyra!Kazettadigitalizáló
Szinte minden háztartásban kallódik néhány régi kazetta vagy videokazetta, amitől nem tudunk és nem is szeretnénk megválni, de lassan fogalmunk sincs, mihez kezdjünk vele. A régi családi felvételek, a gyerekkori kedvenc dalok, vagy a videofelvétel a gyerekek ovis ballagásáról fontos emlék, amit szeretnénk, ha velünk is maradna. A kazettadigitalizálóval leporolhatjuk ezeket az emlékeket, és újraélhetjük azokat még akkor is, ha már rég nincsenek meg a korábbi lejátszóink.

 

 

Vegyél hasznos ajándékot karácsonyra!Guruló ébresztőóra
A reggeli ébredés gyakran nehéz, és a telefonok „szundi” funkciója nem sokat segít benne: ha újabb és újabb 5 percet nyerünk, a végén könnyen azon kapjuk magunkat, hogy már megint késésben vagyunk. Egyre kreatívabb ötleteket találhatunk arra, hogyan tudjuk rávenni magunkat, hogy tényleg kikecmeregjünk az ágyból, amikor már nagyon muszáj. Ilyen például a kerekeken guruló ébresztőóra, ami egyszerűen addig gurul a lakásban csipogva, amíg utol nem éred, hogy végre kikapcsold.

 
Vegyél hasznos ajándékot karácsonyra!Gőztisztító
Takarítani nem a legkellemesebb időtöltés a világon, ráadásul sok időt elvesz, amit sokkal kellemesebb dolgokra is fordíthatunk. Egy gőztisztító kényelmesebbé és gyorsabbá teszi a lakás rendben tartását, szinte minden felületre hatékony. Ezzel az ajándékkal megkönnyíted annak az életét, aki kapja tőled.

 

 

 

 
Vegyél hasznos ajándékot karácsonyra!Elektromos tejhabosító
Nem kell drága és különleges kávégép ahhoz, hogy még kellemesebbé váljon az otthoni kávézás. Ráadásul a reggeli fekete mellett végre házi kapuccsínóval és más különlegességekkel is kényeztethetjük magunkat és a vendégeinket is. Ki ne örülne annak, ha a kedvenc kávázója a saját kanapéja lenne?

 

 

 


Vegyél hasznos ajándékot karácsonyra!Kulcskereső

Vannak tárgyak, amik mindig eltűnnek. Ilyenek a fél pár zoknik és kesztyűk, de gyakran ilyennek tűnnek a kulcsok is, főleg akkor, amikor már tényleg ideje lenne elindulnunk otthonról. A krónikus kulcskeresőknek segíthetünk egy elektromos kütyüvel, ami egyszerűen sípolva megtalálja helyettük az összes kulcsukat, legyen az a kabát zsebében vagy a szekrény alatt.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top