Tuti Tippek

Gyerekek ajándékba

December 24-e közeledtével egyre nagyobb a gyomrunkban a gombóc. Legalábbis egyesekében, akik mint minden évben, most is azon gondolkozunk, hogyan tehetnék idén is különlegessé és emlékezetessé a karácsonyt és a fa alatt rejtőző ajándékokat anélkül, hogy egy világ körüli utazás költségeit vennénk a nyakunkba.

A nemrégiben indult MosolyMűhely nem csak egy újabb családi fotós stúdió. A fotózás mellett a Műhely olyan kreatív ötletekkel készít egyedi fotókkal ellátott tárgyakat, mellyel ebben a párosításban és formában még nem találkoztunk. A Műhely csak olyan termékeket és szolgáltatásokat kínál, melyek minden egyes tagjának a fejlesztők maguk is örülnének, és amelyek kuriózumok vagy hiánypótlók a piacon. Ezért döntöttünk úgy, hogy az alábbi mustránkban az ő portékáikat mutatjuk be.

MiniMonet – avagy éljenek soká a gyermekeinkben lakozó művészek!

A gyermeki műalkotások legalább annyira különlegesek és értékesek, mint maguk az alkotók, ne hagyjuk őket fiókok és mappák mélyen megfakulni! A MosolyMűhely most induló MiniMonet nevű szolgáltatásával épp ebben segít: megőrizni a gyermekrajzokat, festményeket és egyúttal maradandó emléktárgyat készíteni belőlük.


MOSOLY MOZI
– Új értelmet nyer a családi videózás.
A videokamerával rendelkező családok számára állandó fejfájást okoz, hogy vajon hogyan tehetnék emészthetővé és élvezhetővé azt a rengeteg családi felvételt, melyet az idők során felhalmoztak. A MosolyMűhely új szolgáltatása nekik nyújt segítséget. A MosolyMűhely hiánypótló MosolyMozi szolgáltatása személyes konzultáció után kéthetes intenzív munkával, a sok-sok órányi nyersanyagból előre egyeztetett hosszúságú rövidfilmet varázsol, hogy az első lépések, szavak vagy fellépések ne csak a polcok lakói legyenek, hogy a legszebb pillanatokra valóban örökké élőképpel is emlékezhessünk. A Műhely animációban és rövidfilmgyártásban jártas szakemberei érzékeny és odafigyelő szemmel értelmezik újra a családi felvételeket, vágják, szerkesztik, animálják, zenével fűszerezik, fotókkal frissítik és tálalják, néhol nevettető, néhol könnyfakasztó formában. A MosolyMozi karácsonyra és születésnapra is emlékezetes ajándék, mely garantáltan hosszú ideig a családi és baráti összejövetelek visszatérő programpontja lesz.

Gyerekek ajándékbaKerek vásznak
A gömbölyded vásznakat a MosolyMűhely saját gyermekeként tartja számon, pajkosak és gyönyörűek, stílustól függetlenül, minden otthonban megtalálják a helyüket! Családi körben leugranak a falról! Különböző méretekben rendelhető (30 cm és 120 cm átmérő között).

Határidőnapló
A MosolyMűhely egy iparművész-formatervező csapattal együttműködésben készíti ezt a mutatós határidőnaplót, melynek közepére szeretteink fényképét képzelhetjük. A dizájn elegáns, letisztult és mégis különleges. A textilborítású könyv síkjába ékelt saját fotók igazi műalkotásként érvényesülnek. Magát a határidőnaplót is kedves grafikai elemekkel látták el, ne legyenek olyan szürkék a hétköznapok. Érdekessége még, hogy nem csak a beékelt fotók, hanem az egész belső tartalma cserélhető – éveken keresztül megtartható a borító, csak az ügyesen belefűzött naptárat kell évről évre újra cserélni, sőt ha nem naptárra, csak jegyzetfüzetre van szükség: sima, vonalas és kockás belsővel is rendelhető. Két méretben (14 cm és 20×20 cm) és több színben kérhető.

Gyerekek ajándékbaEgyedi fényképes ékszerek
A Vadjutka (www.vadjutka.hu) ékszerek készítőjével, Wild Judittal karöltve, a MosolyMűhely olyan ékszerekkel rukkolt elő, melyeket a Műhely fényképei inspirálnak. A személyes fotókkal készült ékszerek hangulata egyedi, hűen tükrözik Vadjutka különleges világát. A vintage hangulatú kollekció tagjai között fülbevalók, gyűrűk és nyakláncok sorakoznak. Ám azok se ijedjenek meg, akik számára túl direkt lenne szerettük fényképét a fülükben vagy kezükön hordani. Ők az ékszereket apróbb részletekkel is elkészíttethetik: egy apró kézzel, talpacskával, vagy akár egy mosollyal.

Naptárak
A Műhely saját tervezésű és szerkesztésű naptárjai nemcsak könnyfakasztó ajándékok, de saját lakásunk ékes díszeivé is válnak, a vendégek mind megirigyelik majd, s az év végeztével a családi emlékek sorába állnak. Az alkotók itt is figyeltek a letisztult elegáns dizájnra, sőt még arra is, hogy legyen hely a naptárban a saját jegyzeteinknek is.

Gyerekek ajándékba

Felhőformamontázs
Klasszikus, meleg hangulatú fát használnak ehhez az extravagáns formához, s a hatás nem marad el. Elsöprően tetszetős dizájn, párját ritkító fotókkal!

Gyerekek ajándékba

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top