Tuti Tippek

Hangolódj a karácsonyra! – Adventi programok

A visszaszámlálás elkezdődött, a Nők Lapja Café Advent oldala is elindult! Ideje felkészülni az ünnepi programokra is. Mi segítünk ebben és hetente kínálunk nektek friss téli rendezvényeket.

Budapesti Karácsonyi vásár, Vörösmarty tér

A kézműves-kiállítás és vásár, valamint a gasztronómiai kalandozások mellett idén igazi újításokkal készülnek a szervezők a 15. Budapesti Karácsonyi Vásárra. Hagyományőrző együttesek, táncosok, zenészek szórakoztatják majd a látogatókat, sőt, idén folytatódik a tavaly újdonságként debütáló épületvetítés is. A Vörösmarty tér berendezése is megújul, a kézművesvásár, a vendéglátó pavilonok és a házikók egy nem mindennapi varázskertet ölelnek majd körül, ahol mesés hangulat várja a vendégeket.
Hol? Budapest
Mikor? November 29. – december 24.
Mennyi? Nincs belépő

Hangolódj a karácsonyra! – Adventi programok

Karácsonyi vásár
November közepétől karácsonyig Bécs legszebb terei varázslatos karácsonyi vásárrá alakulnak át. A karácsonyi pékségek és a forró puncs illata előkarácsonyi hangulatot kelt.
A körülbelül 150 stand karácsonyi ajándékokat, fenyődíszeket, édességeket és meleg italokat kínál. A környező fák pedig ünnepi díszben csillognak és fényárba borítják a környéket.
Hol? Bécs
Mikor? November 16. – december 24.
Mennyi? Nincs belépő

Korcsolyára fel!
Ha tél, akkor ünnepek, és persze az elmaradhatatlan korcsolya. Országszerte megnyitották már kapuikat a korcsolyapályák, ahova érdemes ellátogatni a barátokkal, ismerősökkel. Egy kis mozgás, kikapcsolódás és szórakozás jól jön, nemcsak hétvégén.
Hol? Országszerte
Mikor? November végétől – márciusig
Mennyi? Jégpályánként változó

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top