Tuti Tippek

Hangolódj a karácsonyra! – Adventi koszorúkészítés

Megkezdődött a visszaszámlálás, hamarosan itt karácsony. Elindult a Nők Lapja Café Advent oldala is, ahol minden héten igazi ünnepi programajánlóval készülünk számotokra!

Hangolódj a karácsonyra! – Adventi koszorúkészítésKecskeméti Téli Fesztivál és Adventi Vásár
A Kecskeméti Téli Fesztivál a decemberi ünnepek szakadatlan programsorozata. A fesztivál részét képezi az elmaradhatatlan karácsonyi vásár, ahol a város lakosai és az ide érkező vendégek kézműves kiállítók igényes termékeit vásárolhatják meg. A gasztronómiai különlegességeket kedvelők pedig kedvükre csemegézhetnek a vendéglátóegységek standjainál. A fesztivál kísérőprogramjaként mesehintával, mesevonattal színesítik a szervezők a téli hideg estéket.
Hol? Kecskemét
Mikor? November 30. – január 1.
Mennyi? Nincs belépő

Hangolódj a karácsonyra! – Adventi koszorúkészítésAdvent Fraknó várában
Több mint 7000 látogatót varázsolt el a tavaly megrendezett hangulatos advent Fraknó várában. A 2010-es és 2011-es év „Legszebb osztrák adventi sokadalmának” megválasztott vásár kézművestermékekkel, ünnepi ajándékötletekkel, gyermekprogramokkal, állatsimogatóval vár kicsiket és nagyokat. A vár felső bástyáján sült gesztenye, forralt bor, puncs és többféle palacsinta kínálatából válogathatnak a vásárra kilátogatók.
Hol? Fraknó
Mikor? November 29–30. és december 1.
Mennyi? 2 euró (kb. 600 forint)

Hangolódj a karácsonyra! – Adventi koszorúkészítésCsaládi adventi koszorúkészítés
Elkezdődött az adventi időszak, készítsetek koszorút! A belépőjegy tartalmaz 1 db fenyős koszorúalapot és 4 db adventi gyertyát, amit tovább díszíthet a család apraja-nagyja tetszés szerint. A szervezők természetesen mindenkinek segítenek majd ötleteikkel, hogy szebbnél szebb adventi koszorúk készüljenek el.
Hol? Budapest
Mikor? December 1.
Mennyi? 1000 forint

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top