Tuti Tippek

Adventi horoszkóp: ki mire számíthat

Az adventi készülődés gyakran kapkodós, zaklatott. De lehet békés és szeretetteljes is. Idén lesznek feszült bolygóállások az égen, ettől pedig ingerlültek lehetünk. De ki is védhetjük a rossz hatásokat, ha tudatosak és felkészültek vagyunk. Lássuk, hogyan!

KOS:

A Kos szülötteknek remekül indul az adventi időszak. December első hetében elemükben lesznek. A lelkesedésük és a lendületük minden akadályon átlendíti őket. Emiatt érdemes lenne a karácsonyra való felkészülés teendőinek nagy részét ide időzíteni. A második héten a szerelem elterelheti a figyelmüket. A 17-ei telihold a közlekedésben inti őket óvatosságra. Ezen a napon a Kosban járó Uránusz elindul előre, ami a hirtelenségüket erősíti fel. Vigyázzanak!

BIKA:

A Bikák december első napjaiban még jó passzban lesznek. Ekkor tanácsos egy listát összeállítaniuk. Ebből mindig láthatják, hogy milyen feladat következik. Ennek hiányában hamarosan elkezdenének kapkodni. December közepén a bolygók azt mutatják, hogy valaki szívesen segítene, ha megkéred. A karácsony előtti utolsó héten megfontoltan kell költekezniük. A 17-ei teliholdas napon különösen vissza kell fogniuk a kiadásaikat, mert karácsony utánra is kell maradnia pénznek.

IKREK:

Hihetetlen jól indul a december az Ikrek számára. A december 3-ai újhold meghatározó, sőt sorsfordító találkozást tartogat a számukra. Legyenek nyitottak minden újra! Ezzel párhuzamosan egész decemberben nagyon kell figyelniük, mert a körülöttük lévő emberek gyakran érhetetlenül, illetve félreérthetően fognak beszélni. Az összes vita megelőzhető a pontos kommunikációval. A 17-ei telihold szerelmi téren két szélsőséget hozhat: vagy nagy egymásra találást, vagy nagy összeveszést…

RÁK:

A Rákoknak decemberben rengeteg munkájuk lesz. Emellett nehéz az adventi készülődésre koncentrálniuk. Nincs mese, egyedül nem fog sikerülni. Muszáj lesz bevonni a családot. Be kell végre látniuk, hogy senkinek sem jó, ha mindent magukra vállalnak, és szenteste hullafáradtan rogynak le az ünnepi asztalhoz. A december 13-a péntek, Luca napja kivétel lesz: ez egy remek napnak ígérkezik. A Rákok bohókás hangulatban készülődhetnek a karácsonyra. A folytatás innen már derűsebb lehet.

Adventi horoszkóp: ki, mire számíthat

OROSZLÁN:

Egész decemberben elemükben lesznek az Oroszlánok. Tele lesznek energiával és jókedvvel. Nem fogja érdekelni őket azok véleménye, akik szerint megterhelő és költséges az adventi készülődés. Ők inkább kimennek egy karácsonyi vásárba forralt bort inni. A december 3. és 10. kiemelten jó nap lesz számukra. Érdemes ide időzíteni a bevásárlást. De 17-én, telihold napján ne hozzanak döntést! A Nap-Hold szembenállás ingerlékennyé és meggondolatlanná teheti őket…

SZŰZ:

A Szűz szülötteket karácsony előtt csak a családjuk fogja érdekelni. Emellett nem lesz könnyű a munkájukra odafigyelni. Pedig decemberben két szombat is munkanap lesz. Szóval maga az advent tele lesz kötelességekkel. Ennek ellenére is megtalálhatják az örömet a készülődésben. December 17-én, teliholdkor túljutnak a nehezén, és 21-én elkezdődik egy sokkal békésebb, kiegyensúlyozottabb és tervezhetőbb időszak. Ezt rendkívüli módon fogják élvezni.

MÉRLEG:

December 7-én Mars belép a Mérleg jelébe. Ettől a Mérlegek turbó fokozatra kapcsolnak. Olyan magas fordulatszámon fognak pörögni, amit kevesen tudnak majd követni. Szóval ez az advent tele lesz kalandokkal és bókokkal. A Mérlegek Karácsonyra akár egy új szerelmet is kaphatnak ajándékba. Persze csak akkor, ha még nem foglaltak. December 25-én lesz egy Mars-Uránusz szembenállás, ami már majdnem egy héttel előbb érezhető lesz. Nagyon kell vigyázniuk magukra és a kapcsolataikra.

SKORPIÓ:

A Skorpiók számára a karácsonyi készülődés sikerének kulcsa a megfontolt költekezés. A bolygók többsége azt mutatja, hogy lesz elég bevétel, de kiadás is bőven. December 3-ai újhold új pénzforrást jelez. A Skorpióknak kell eldöntenie, hogy mi fér még bele az idejükbe, energiájukba. Anyagi téren a legkritikusabb nap a december 17-e lesz, amikor a telihold rossz döntések veszélyére utal. Épp ezért ezen a napon pénztárca-, illetve bankkártyatilalom érvényes a Skorpiókra.

NYILAS:

A Nyilasok fogják a legjobban élvezni az adventi időszakot. December 3-án az újhold külső-belső megújulás esélye mellett új ötleteket is ígér. Nincs kizárva, hogy idén más karácsonyt fognak szervezni. Bátran engedjék el a fantáziájukat, és legyenek kreatívak! Kísérletezzenek új színekkel, stílussal, ízekkel! De 17-én, telihold napján vigyázzanak magukra és a szeretteikre is! Ez egy tipikusan összeveszős nap lehet. Szerencsére utána gyorsan helyreáll a béke…

BAK:

December első felében semmi karácsonyi hangulatuk nem lesz a Bak szülötteknek. Ugyanis Mars a munkahelyükön jelez változást. Ez tuti, hogy érinteni fogja őket. Mars nem egy kellemes bolygó: mindig felfordulást okoz. De ez időszerű, és szembemenni vele képtelenség. Lassan és fokozatosan fognak javulni a dolgok. Az igazán kedvező időszak december 21-étől jön. Ekkor a Nap belép a Bak jelébe. Ezzel közeleg a születésnapjuk, ami még jobban fel fogja dobni őket.

VÍZÖNTŐ:

Szinte minden bolygó előnyös időszakot ígér a Vízöntők számára adventkor. A Marstól energikusak, a Merkúrtól kommunikatívak lesznek. Ennek a kettőnek a kombinációja népszerűvé fogja tenni őket. Emiatt többen is velük akarnak találkozni, shoppingolni, így alig fog idejük jutni magukra és a készülődésre. A gyerekek december 17-én okozhatnak feszültséget. Okosabb lenne ezen a napon közös programot szervezni velük, mert így nem lesz idejük rosszalkodni.

HALAK:

A Halak szülöttek szeretnének adventre koncentrálni, de december első felében kevés esélyük lesz erre. Ugyanis a bolygók azt vetítik előre, hogy olyan sok munkájuk lesz, ami mellett csak minimális kapacitásuk marad a készülődésre. Ráadásul új főnök, vagy új vezetés, vagy új hierarchia kialakulása készül. Az a jó hír, hogy december második felében a Halak szülötteket is egyre intenzívebben át fogja járni Karácsony szelleme. Így kellemes hangulatban készülődhetnek.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top