Tuti Tippek

Hangolódj a karácsonyra! – Mikulásfesztivál, adventi koszorúkészítés

Megkezdődött a visszaszámlálás, hamarosan itt karácsony. Elindult a Nők Lapja Café Advent oldala is, ahol minden héten igazi ünnepi programajánlóval készülünk!

Hangolódj a karácsonyra! – Mikulásfesztivál, adventi koszorúkészítésBékéscsabai Mikulásfesztivál

Idén hatalmas Mikulásparádé lesz Békéscsabán, ahol a több tucat Mikulás sétálóutcai  vonulását krampusz vezeti és sok száz gyerek kíséri majd. Az Ifjúsági Házba érkezve játszóház, télapóbár és különböző színpadi programok várják a résztvevőket.
Hol? Békéscsaba
Mikor? December 2-7.
Mennyi? Ingyenes

Aranydió Karácsonyi Kavalkád
Érdemes kilátogatni a gyerkőcökkel az Aranydió Karácsonyi Kavalkádra, ahol igazán ráhangolódhatunk a szeretet ünnepére. Színes családi programokkal, koncertekkel, gyermekrajz versennyel, betlehemes játékokkal várják a kicsiket és nagyokat egyaránt.
Hol? Budapest
Mikor? December 6-23.
Mennyi? Ingyenes

X. Badacsonytördemici Forraltbor-főző Verseny
December 7-én forraltbor-főző versenyt szerveznek Badacsonytördemicen. A forralt bort a Faluház udvarán felállított bográcsokban főzik. A versenyre 3-4 tagú csapatok nevezhetnek be. Remek hangulat, egy kis lazítás a barátokkal a nagy karácsonyi készülődés közepette.
Hol? Badacsonytördemic
Mikor? December 7.
Mennyi? Nincs belépő

Hangolódj a karácsonyra! – Mikulásfesztivál, adventi koszorúkészítés

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top