Tuti Tippek

Miben segítenek az arkangyalok karácsonykor?

A hiedelem úgy tartja, hogy karácsonykor és az azt megelőző adventi időszakban az angyalok közelebb vannak hozzánk, mint máskor. Épp ezért érdemes lehet a karácsonyi készülődésben is az angyalok segítségét kérnünk. Azt szedtük csokorba, hogy az arkangyalok közül kikkel érdemes együtt dolgoznunk, hogy idén boldogabb és békésebb legyen a karácsony.

Chamuel arkangyal: az ajándékkereső

Ismered azt az érzést, amikor kétségbeesetten próbálsz utat törni magadnak a karácsonyi tömegben, hogy megtaláld a legjobb ajándékokat a családodnak, mert pontosan tudod, minek örülne a nagymamád, de az ötödik üzletben sem kapható az a valami? Vagy kapható, de nem a kedvenc színében? Ezt az érzést el is felejtheted, ha megkéred Chamuel arkangyalt, hogy segítsen megtalálnod a lehető leggyorsabban a családtagjaid és barátaid számára a lehető legjobb ajándékokat a lehető legjobb árakon. Ezután vegyél néhány mély lélegzetet, és hallgass a megérzéseidre, amelyek igen gyorsan elvezetnek a jó ajándékokig.

Miben segítenek az arkangyalok karácsonykor?Ariel arkangyal: az ajándékszervező

Ha eddig minden évben értelmetlen ajándékot kaptál a családodtól karácsonyra, akkor érdemes Ariel arkangyalhoz fordulni segítségért. Ő többek között a manifesztációért, a teremtésért felelős arkangyal. Mondd el Ariel arkangyalnak, hogy milyen ajándékokat szeretnél megkapni karácsonyra, ő pedig erős inspirációkkal és égi vezettetéssel segíti a családtagjaidat a jó választásban. Azért is jó ezt az ügyet Ariel arkangyalra bízni, mert így könnyen lehet, hogy másokat is a megajándékozásodra biztat, vagy más módon juttatja el hozzád a kívánt tárgyakat. Így, akkor is megérkezik hozzád, amire vágysz, ha a családod ragaszkodik a megszokott és unalmas ajándékokhoz.

Raguel arkangyal: a harmóniateremtő

Sok családban tűnik elkerülhetetlennek a karácsonyi veszekedés. A fa talpba faragásától kezdve a félresikerült bejglin át az elrontott ajándékválasztásig sokféle feszültségforrás lehetséges karácsonykor. Érdemes már jó előre megkérni Raguel arkangyalt, a harmónia angyalát, hogy töltse be a készülődés napjait és a karácsonyi időszakot az életünkben szeretettel és türelemmel. Minden reggel megkérheted Raguel arkangyalt, hogy a béke és harmónia tengerkék fényével töltse fel az otthonodat egész napra. Ha így teszel, garantált a családi béke, és ezt a gyakorlatot nemcsak karácsonykor használhatod.

Jeremiel és Zadkiel arkangyalok: a megbocsátás segítői

Karácsony a szeretet ünnepe, még akkor is, ha ez a mondat egyre közhelyesebbnek hat, és ez az időszak elkezdte elveszíteni értékét a szemünkben. Ha van valaki, akinek szeretnél megbocsátani, akivel szívesen békülnél ki karácsonyra, akkor kérd Jeremiel arkangyal és Zadkiel arkangyal segítségét. Ők a megbocsátás angyalai, akik segítenek olyan helyzetet teremteni, hogy mindketten megbocsáthassatok egymásnak.

 

Rafael arkangyal: az utazók védelmezője

A csúszós, jeges utakon útra kelni, ajándékokért rohanni, vagy családlátogatásra menni karácsonykor természetes velejárója az ünnepi időszaknak. Hogy mindig biztonságban legyünk az utakon, forduljunk bizalommal Rafael arkangyalhoz, aki nemcsak a gyógyítás angyala, de az utazók védelmezője is. Rafael arkangyal ott ülhet velünk az autóban, és együtt rohanhat velünk a zárás előtti percekben a boltokba, elfelejtett ajándékokat beszerezni. Kérd meg Rafael arkangyalt minden út előtt, hogy legyen veled, védelmezzen, és vigyázzon rád!

Jophiel arkangyal: a lakásdekor és a rendrakás felelőse

Ki hinné, hogy még a karácsonyi nagytakarításban vagy a legszebb karácsonyi dekoráció elkészítésében is van segítségünk az arkangyalok között? Jophiel arkangyal az, akitől segítséget kérhetsz a takarításban és a dekorálásban. Ő nemcsak a szépségért és a rendért felelős arkangyal, de képes időt is teremteni a fontos dolgokra. Mivel az idő manipulálásában profi, vele együtt dolgozva minden előkészülettel időben megleszünk.

Metatron arkangyal: a gyerekek támogatója

Ha nem tudod, hogy mi a legjobb ajándék a gyerekeidnek karácsonyra, vagy ha attól félsz, hogy a nagyszülők nem tudnak majd mit kezdeni a gyerekekkel, kérd Metatron arkangyal segítségét! Ő a legjobb tanácsadó és bébiszitter egyben, aki pontosan tudja, hogy milyen ajándékokkal lehetnek a gyerekek boldogok, és azt is, hogy milyen közös játékokra, beszélgetésekre vágynak a kicsik karácsonykor. Metatron arkangyal ötletekkel, sugallatokkal segíti a szülőket abban, hogy a gyerekeknek a legszebb, legemlékezetesebb karácsonyuk lehessen.

Azrael arkangyal: a magány megszüntetője

Ha magányos vagy, ha a karácsonyt rendszerint egyedül töltöd, akkor érdemes kérned Azrael arkangyalt, az együttérzés és a megértő szeretet angyalát, hogy segítsen neked magányod enyhítésében. Azrael arkangyal talán új barátokhoz vezet el, talán olyan programokat ajánl a figyelmedbe, amelyek megváltoztatják az idei karácsonyi terveidet. Könnyen lehet, hogy te leszel az, aki mások karácsonyát szebbé teszi valamilyen segítséggel vagy egy karácsonyra elvállalt műszakkal. Érdemes figyelned a megérzéseidet, miután Azrael arkangyalnak átadtad a kérésedet.

Raziel arkangyal: az ünnepi emelkedettség letéteményese

Ha azt szeretnéd, hogy a karácsony ne csak az ajándékozásról, a nagy kajálásokról és a fogyasztói szemléletről szóljon, fordulj bizalommal Raziel arkangyalhoz. Ő a spirituális bölcsesség angyala, aki segíteni fog neked abban, hogy megtaláld a karácsony spirituális vonatkozásait, és megleld a számodra legmegfelelőbb személyes spirituális élményeket ebben az időszakban.

Karácsonyi gyorssegély: Melyik angyalok segítenek az „ünnepi vészhelyzetekben”?

– Ha karácsonyi üdvözletet írsz, de elfogy az ihlet: Gabriel arkangyal segít, hogy ne legyél sablonos, de jól kifejezhesd az érzelmeidet a karácsonyi üdvözletben.

– Ha nincs ötleted, hogy kinek mit vegyél: Uriel arkangyalt, a kreativitás angyalát kérheted meg, hogy adjon inspirációkat és ötleteket.

– Ha elfelejteted, kitől mit kaptál tavaly, és kinek mit adtál: Zadkiel arkangyal, a memória angyala segít felidézni az emlékeket.

– Ha nem tudod, hova tetted a karácsonyfadíszeket: Chamuel arkangyal és Zadkiel arkangyal is segíthetnek visszaemlékezni a helyükre, és megtalálni őket.

– Ha nem ég az égősor: Mihály arkangyal többek között remek szerelő is, kérd meg, hogy segítsen neked megszerelni a karácsonyi égőket!

– Ha nincs egy rongyod, amit felvegyél: Haniel arkangyal segít neked, hogy megtaláld a legszebb, legnőiesebb szettet a szentestére és karácsonyra.

– Ha szentestén annyit dolgozol, hogy nem jut időd magadra: Jophiel arkangyal és Haniel arkangyal együtt segítenek, hogy mégiscsak jusson elég időd lazítani, szépítkezni és ráhangolódni az ünnepre.

– Ha feszültség kezd el kibontakozni az ünnepi asztalnál: kérésedre Mihály arkangyal eltávolítja a haragot, a feszültséget, a negatív érzelmeket, Raguel arkangyal pedig segít helyreállítani a békét és harmóniát.

– Ha a legjobb karácsonyi zenékre vágysz: Sandalphon arkangyal, a zene angyala segít neked megtalálni azokat a karácsonyi dalokat, amelyekre a lelkednek szüksége van.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top