Tuti Tippek

Hangolódj a karácsonyra! – Mézeskalács Fesztivál és gesztenyesütés

Megkezdődött a visszaszámlálás, hamarosan itt karácsony. Elindult a Nők Lapja Café Advent oldala is, ahol minden héten igazi ünnepi programajánlóval készülünk!

VI. Gyulai Méz- és Mézeskalács Fesztivál
Három nap, amikor minden a mézről szól. Több helyszínen csábítják a rendezvényre kilátogatókat: cukrászati, méz-, mézeskalács-, méhészeti kiállítás és vásár. A kicsiket kézműves programok, kóstolás, adventi készülődés és műsorok várják, de fáklyás felvonulás, hangulatos gálaműsor és Luca-napi meglepetés is színesíti a programot.
Hol? Gyula
Mikor? December 13-15.
Mennyi? Ingyenes

Adventi Gesztenyesütés és Karácsonyi Vásár
Gyenesdiáson a tél közeledtével sem fagynak be a rendezvények. Advent alkalmából jó hangulattal, sült gesztenyével és forralt borral várnak mindenkit a szervezők. A programból: adventi gyertyagyújtás, gesztenyesütés, bordalcsokor, betlehemesek előadása, gesztenyés sütemények és mézeskalács házikók versenye, halászlékóstolás, tombola, kézműves vásár.
Hol? Gyenesdiás
Mikor? December 14-15.
Mennyi? Ingyenes

Barangolj velünk az ünnepi díszbe öltöztetett Budapesten!

Megnézem
Összes kép (1)

Disney On Ice
A Fantázia Birodalma című Disney On Ice előadásban a család kedvenc Disney pillanatai kelnek életre csikorgó aszfalton és hullámzó tengeren át, eleven játékok és tündöklő tündérek társaságában. Káprázatos korcsolyázás, különleges effektek és persze kedvenc mesehőseink garantálják az életre szóló élményt.
Hol? Budapest
Mikor? December 13-15.
Mennyi? 2900-5900 forint

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top