Tuti Tippek

Szuper házi videót készített egy család karácsonyra

Üdvözlőlap helyett valami újdonsággal akartak idén előrukkolni.

Az egyesült államokbeli észak-karolinai Raleigh-ben élő Holderness család úgy döntött, idén szakít a klisékkel, és búcsút mond a karácsonyi üdvözlőlapoknak. Inkább egy klassz családi videót dobtak össze („Christmas Jammies” címmel), bemutatva, milyen éve volt a család valamennyi tagjának.

A kisfilmben többek között olyan mérföldkövekre is kitérnek a család életéből, mint például az anyuka, Kim szereplésére az Iron Man 3. című filmben, a kislányuk, Lola triatlonversenyére, a kisfikk, Penn színházi szereplésére és break dance-óráira, míg az apuka idei éves összesítéséből a vaszektómia műtétet (az ondóvezeték elkötését) emelték ki, szemléltetve a kisfilmben, hogy az operáció után fagyasztott tasakokkal kellett hűteni a nemi szervét.

A szülők és a gyerekek egyébként nagyon édes egyenpizsamában rappelik végig a videót Will Smith 1998-as „Miami” slágerének a zenéjére.

 

Forrás: Mashable

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top