Tuti Tippek

5 tuti karácsonyi ajándéktipp a párodnak

Most már lassan tényleg csak napok kérdése, és beköszönt a karácsony, a szeretet, az együttlét és az ajándékozás ünnepe. De adventi időszak ide vagy oda, sokan így is az utolsó pillanatra hagyják az ajándékok beszerzését, ami végül nagy kapkodást eredményez.

Ha még te is egy helyben toporogsz, mert nem tudod, hogy mit vegyél szíved választottjának, akkor most íme, néhány igazán szuper csomagolni való ajándéktipp, amitől örömteli lesz az idei ünnep számotokra.

Beköszöntött a december, amikor az adventi időszak és a ráhangolódás mellett, az ajándékozás központi szerepet kap az életünkben. Ezért, hogy elkerüljük az utolsó pillanatokban vásárolt, felesleges holmikat, kezdjük el már most beszerezni azokat a darabokat, melyeknek párunk valóban örülni fog majd a fa alatt.

1. Ing
Ha a párunk elegánsan szeret öltözködni, akkor hasznos ajándék lehet egy finom, letisztult fazonú, stílusos ing, hiszen az mindig fontos kelléke a férfi gardróbjának.

5 tuti karácsonyi ajándékötlet a párodnak

A többi ötletért kattints a Voila Mode caféblogra!

Ajándéktippek, amiket érdemes megnézned:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top