Tuti Tippek

A legkülönlegesebb karácsonyi partiékszerek

A karácsonyi időszakban sokszor egymást érik a céges bulik és rendezvények, ahol persze mindig változatosan és divatosan kellene megjelenni. A céges karácsonyi évzáró bulin általában minden kolléganő felveszi, amit csak bír.

Ünnepi ékszerekben szeretnél ragyogni karácsonykor? Mindenki meg akarja mutatni a trendi és dögös énjét, kiszabadulva az irodai dress code-ba zárt szoknya-blúz duó mögül. Ilyen időszakban szerencsés, ha legalább akkora gardróbunk van, mint Carrie Bradshaw-nak, de ha esetleg ez nincs így, akkor nincs más hátra, elő a jól bevált életmentő kiegészítőkkel! Idén télen, így karácsonykor is tiszta erőből dübörög a retró, mindent ural a 90-es évek divatja, régen látott kedves ismerős ékszerek mosolyognak mindenhol a butikokban és az ékszerboltok polcairól.

Íme két igazi retrotrend, ami most ultradivatosnak számít, persze egy kis csavarral újragondolva:

Aszimmetrikus, egydarabos fülbevalók karácsonyra

Semmi gond, ha elhagyod a fél pár fülbevalód! Idén karácsonykor a legdivatosabbak az aszimmetrikus ékszerek. Akár az egyik fülbe icipici, a másikba hatalmas, akár a két teljesen különböző fülbevaló divatot követjük, mindkettő übertrendinek számít. Csak arra kell vigyázni, hogy a két füli azért harmonizáljon, legyen valami logika abban, hogy miért éppen ezt a kettőt párosítjuk.

A folytatásért kattints az Ékszermánia caféblogra!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top