Tuti Tippek

Készítsd el magadnak a legrondább karácsonyi pulcsit!

Ha idén tényleg bűnronda karácsonyi pulóverre vágysz, ne bízd a véletlenre, készítsd el magadnak!

Mivel egy karácsonyi pulcsi minél rondább, annál jobb, a legpraktikusabb megoldás az lehet, ha idén kézbe vesszük a projektet, és mi magunk készítjük el az ünnepi ruhadarabot. A lényeg, hogy nyugodtan engedjük szabadjára a kreativitásunkat (és ízléstelenségünket) és dekoráljunk bátran, totálisan megfeledkezve a kevesebb néha több alapelvéről. Mutatunk 3 csodás DIY ötletet:

Jaj, de szép a karácsonyfa…

Hogyan?
A zöld girlandból mintázott karácsonyfát ragasztópisztollyal erősítsük a pulóverre, cikk-cakkban haladva, minden sávot gondosan rögzítve. Barna nemezből varrjuk fel a fa törzsét, de ne varrjuk le teljesen: alakítsunk ki belőle zsebet, hogy beleférjen egy elemes égő! Helyezzük bele az égősor aksiját, majd futtassuk fel a fényeket a karácsonyfánkon (ezután akár be is varrhatjuk a zsebet). Díszítsük bátran gömbökkel, a tetején nemezből készült csillaggal!

Ünnepi csillogás

Hogyan? 

Egy girlandot csavarjunk végig a pulóveren, gondosan letűzve az anyag minél több pontján. Ugyanabból a girlandból csavarjunk végig egy-egy rövidebb részt a ruha ujjain is! Biztosítótű segítségével tegyünk néhány gömböt is a girlandunkra!

Bájos hóember

Hogyan?
Egy pulcsit borítsunk be jó alaposan fehér vattával: ragasszuk az anyagra, majd hagyjuk megszáradni! Fekete anyagból várjunk ki azonos méretű köröket a gomboknak és azokat is ragasszuk szépen egymás alá a pulcsira! Csavarjunk a nyakunkra vastag sálat, aztán jöhet a répaorr meg a lábos a fejünkre!

 

Nézegess még több csúnya karácsonyi pulóvert az NLCafén:

 

BuzzFeed

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top