Tuti Tippek

Idén az unikornisok helyett a lámák lesznek a karácsonyi pulcsik sztárjai

Lassan, de biztosan beköszönt a ronda karácsonyi pulóverek szezonja, idén azonban rénszarvasok és unikornisok helyett mókás lámákat fogunk viselni.

Néhány éve már hódítanak a nem kifejezetten visszafogott karácsonyi pulóverek, amikre a „minél rondább, annál jobb” alapszabálya vonatkozik. Lehetőleg legyenek rajta csillámló részletek, egy teljes karácsonyi életkép, minimum három szereplővel, lógjanak róla girlandok vagy cukorpálcák, és persze legyen óriási, kötött otrombaság.

Persze azért itt is vannak trendek. A rénszarvas örök sláger, de tavaly például – mint mindenhol – az unikornis volt a sztár. Szerencsére idén egy sokkal mókásabb, sokkal esetlenebb és egyúttal sokkal szerethetőbb állatnak adta át a helyét a pulóvereken – a lámának.

Mi azt javasoljuk, már most szerezzük be a legmenőbb lámás pulcsikat, hogy legyen miben feszíteni a karácsonyfa alatt – nekünk ez a 3 kedvencünk:

Még több ronda karácsonyi pulóver az NLCafén:

 

TheSun

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top