
Hozzávalók 2 db kb. 0,5 literes üveghez
- 60 g őrölt mogyoró
- 150 g enyhén keserű tortabevonó
- 150 g vaj
- 3 ek. méz
- ½ tk. őrölt fahéj

Elkészítés:
- A mogyorót egy edényben, zsiradék hozzáadása nélkül, megpirítjuk. Kivesszük az edényből, és hűlni hagyjuk.
- A tortabevonót felaprítjuk, majd a vajjal együtt, vízfürdő felett felolvasztjuk. A masszát áttesszük egy keverőtálba, és ha kissé kihűlt, kézi mixer segítségével, kb. 3 percig habosítjuk. Hozzáadjuk a mézet, a mogyorót és a fahéjat, alaposan összekeverjük, végül a masszát üvegekbe töltjük, és légmentesen lezárjuk.
Nivea35+0422
0 seconds of 3 minutes, 32 secondsVolume 0%
Press shift question mark to access a list of keyboard shortcuts
Keyboard Shortcuts
Shortcuts Open/Close/ or ?
Play/PauseSPACE
Increase Volume↑
Decrease Volume↓
Seek Forward→
Seek Backward←
Captions On/Offc
Fullscreen/Exit Fullscreenf
Mute/Unmutem
Decrease Caption Size-
Increase Caption Size+ or =
Seek %0-9