Tuti Tippek

Nem fogod kitalálni, mi az új karácsonyfatrend

A legújabb őrület megérkezett.

Hivatalosan is megérkezett a legújabb karácsonyfatrend, a fejjel lefelé fordított fenyőfa. Furcsa ötletről van szó, egyelőre nem pontosan értjük, mire szolgál ez a megoldás. A fát kétféleképpen is fel lehet állítani ebben az esetben: a csúcsát a padlóhoz rögzíthetjük, de aki még mutatósabb eredményt szeretne elérni, az a lábánál fogva le is lógathatja a mennyezetről.

Mielőtt azt gondolná bárki, forradalmian új ötletről van szó, le kell lomboznunk mindenkit, hogy nem. A megfordított karácsonyfák már-már hagyománynak számítanak Közép- és Kelet-Európában. A tradíció a középkori kereszténységtől ered, az emberek a Szentháromságot akarták eképpen reprezentálni, illetve megidézni a kereszt alakját.

Stranger Things Christmas Tree🎄 #UpsideDownChristmasTree #ChristmasTree #Christmas #ChristmasTime

Rory Patterson (@realrp93) által megosztott bejegyzés,

Bár nálunk még nem nagyon hódít ez a trend, Amerikában, sőt, most már Angliában is nagy népszerűségnek örvend. Sokan azt mondják, a megfordított karácsonyfa hihetetlenül praktikus, mert nagyszerű helytakarékos előnyökkel jár, és több díszt lehet rá feltenni így. Nos, bár ezt nem tudjuk megítélni, mindenképpen elgondolkodunk ezen az extrém megoldáson. 

The tree was hung from the ceiling with care #🎄 #holidaydecor #upsidedownchristmastree

Savage Smyth (@savagesmyth) által megosztott bejegyzés,

#merrychristmas #upsidedownchristmastree #upsidedowntree #michiganchristmas

Michele Greer (@michele.m.greer) által megosztott bejegyzés,

#decorations #upsidedownchristmastree #christmas

Elise Hoare (@elisehoare) által megosztott bejegyzés,

House Beautiful

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top