Tuti Tippek

A rénszarvasos mell az új őrület, Vasvári Vivien exférje is megszólalt a szexi karácsonyi öltözékről

Újabb karácsonyi őrület hódít! Különös meglepetéssel rukkoltak elő a nők az ünnepekre, a férfiak nagy örömére.

Rénszarvasos mellekkel hangolódnak a karácsonyra a hölgyek, ez ugyanis az idei őrület – derült ki a Tények riportjából. Sokat mutat, ám mégsem kirívó. Szarvakat, szemet és nagy piros orrot ragasztanak a keblükre, így mennek bulizni és ezzel minden szem rájuk szegeződik.

Nem ez egyetlen szexi viselet karácsonykor. Sokan inkább festik vagy festetik a díszeket magukra, így akár meztelenül is mutatkoznak, hiszen olyan, mintha ruha lenne rajtuk. Ráadásul nemcsak a melleken mutatnak jól a csillámos dekorációk, hanem a popsin is. Pál Gergely testfestő elmondása szerint óriási most az igény ezekre.

Aki viszont kevésbé bevállalós, mikulásos fehérneműkből, ruhákból is válogathat, nagy a kínálat. Vasvári Vivien exférje, Szegedi Fecsó is rajong ezekért a pikáns öltözékekért, főleg a karácsonyi szettekért. Elmondása szerint magától még sosem vett ilyet, de szeretné, ha ilyennel lepné meg az éppen aktuális párja. „Én még nem vettem, esküszöm, még nem voltam ilyen boltban (a Tények stábja egy szexshopba vitte el Fecsót a forgatás apropójából – a szerk.), nem vettem ilyen dolgokat, mert mindig gyönyörű barátnőim voltam, úgyhogy nem kellett állandóan fokozni, de amikor ők megleptek egy ilyen szettel, azt mindig örömmel vettem, és az fokozta az este hangulatát” – vallotta be Luxus Vivi exe.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top