Tuti Tippek

Király Linda hetekig csak halászlevet fog enni, remek formában van a 30 kilót fogyó énekesnő

Akárcsak ő, Dér Heni és Radics Gigi is félti csodás alakját a karácsonyi menütől.

Dér Heni, Radics Gigi, Tolvai Reni és Király Linda – a négy népszerű énekesnő a december 20-i Dívák karácsonya című koncertjére készül, de persze közben az ünnepi előkészületekre is szakítanak időt. Sőt azt is elárulták a Tények Pluszban, milyen karácsonyra számítanak idén.

Dér Heni már novemberben összeírta a karácsonyi ajándéklistáját, hogy időben megvásárolhasson mindent. Ami pedig a karácsonyi evést illeti, a mértékletességben hisz: „Csipegetve, mindent megkóstolva, de ne a bejglivel lakjunk jól!” – jelentette ki.

Radics Gigi attól tart, idén is az utolsó percben vesz majd meg mindent, ahogy máskor is szokta. „Az utolsó nap, december 24-én szoktam mindig bemenni a boltba, berohanok és megveszem a családnak az ajándékot. Ilyen rohanásban szokott telni, de nagyon-nagyon várom már, meg valószínűleg megint olyan szép lesz, mint minden évben. (…) Terülj-terülj asztalkám szokott lenni, mert az anyukám nagyon szeret főzni ” – mondta el.

Tolvai Reninek szoros az időbeosztása, rengeteg koncertje van, ám a sok fellépés mellett mindenképpen szakít időt a családi vacsorára szenteste, mivel az közös. „A szenteste az mindig a család és otthon, arról szól, hogy sütünk-főzünk, és együtt vagyunk, de utána már rögtön koncertek jönnek” – árulta el.

Király Lindánál a helyzet nehezebb, mert a család kétlaki életet él, most viszont Budapesten, együtt töltik a karácsonyt. A rengeteget fogyott énekesnő már most tudja, hogy hetekig halászlevet fog enni. „Nekem alap karácsonykor a halászlé, én utána konkrétan két héten át halászlét eszem” – mesélte.

Kiemelt kép: Tények – videó

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top