Tuti Tippek

Zimány Lindának mindig a szerelme okozta a legnagyobb fejtörést karácsonykor

A műsorvezető ilyenkor már kerüli a plázákat, igyekszik kimaradni a fokozódó, ünnepi stresszből.

Zimány Linda is már nagyon várja az ünnepeket. Mint mondja, neki idén könnyű dolga van, mert szingli, és a legnagyobb fejtörést eddig mindig az okozta, hogy mivel ajándékozza meg a szerelmét. Idén csak a szüleinek vett ajándékot a Fem3 Café műsorvezetője, ezt pedig szinte már egy hónapja letudta. Nyugisabb neki így ez az időszak.

Nem szoktam az utolsó pillanatra hagyni. November vége környékén általában már eldől, hogy kinek mi körülbelül az ajándék, és tartom is magam ehhez. Nem szeretem ezt az utolsó rohangálást, sőt decemberben megpróbálok kerülni minden olyan létező plázát és helyet, ahol emberek megfordulhatnak, mert semmi mást nem látok egyébként, mint a folyamatos stresszt és idegeskedést az embereken. Van elég az életünkben, s azt gondolom, a karácsonynak nem erről kellene szólnia” – vallotta be a Tények Pluszban a nemrég az ország harmadik leggazdagabb emberénél bulizó Zimány Linda.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top