nlc.hu
Tuti Tippek

Kutyáknak írtak karácsonyi dalt

Itt az első karácsonyi dal, amit kutyáknak írtak!

Tudományos alapossággal rakták össze első számot, amit kizárólag kutyáknak készítettek. Ugatásra és farokcsóválásra felkészülni!
Kutyáknak írt karácsonyi dal

Idén karácsonykor eggyel több dallal kergethetjük az őrületbe a családtagjainkat, de ez a szám most nem nekünk, hanem a kutyáknak szól.

Az állateledel-gyártó Tails.com kijött a Raise the Woof! című popszámmal, amit kimondottan kutyáknak írtak. Állítólag ez az első dal a világon, ami kizárólag az ebeknek készült.

A karácsonyi számban olyan hangok és zajok vannak, amelyeket imádnak a négylábú kedvencek: fütyülés, sípoló játékok, ugatás és olyan vezényszavak, mint az „ül”, „jó fiú”, „jó kislány” és „ebédidő”.

A dalt tudományos alapossággal alkották meg, egy 25 kutyából álló fókuszcsoporton több mint 500 hangot és zörejt vizsgáltak, hogy melyiket szeretik a legjobban az ebek. A hangkeverést pedig a legendás londoni Abbey Road Studiosban végezték.

Néhány gazdi már ki is próbálta, milyen hatással van a kutyájára a dal:

A te kutyád mit szól hozzá?

Zeneszerető kutyák az nlc-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top