nlc.hu
Tuti Tippek

Látványos karácsonyi csomagolások

Látványos karácsonyi csomagolások, amikért mindenki rajongani fog

Látványos, vicces és cseppet sem hétköznapi karácsonyi csomagolások, amiket még akkor is elkészíthetsz, ha nincs nagy kézügyességed. Legyen idén a tiéd a legszebben, leglátványosabban becsomagolt ajándék!
Látványos, otthon is elkészíthető karácsonyi csomagolások

Ha idén valami látványos, és semmiképp sem szokványos karácsonyi csomagolást szeretnél készíteni, segítünk hogyan valósíthatod meg a tervedet. Kreativitásra fel!

A Mikulás pocakja

Ha jópofa csomagolást készítenél, akkor szerezz be egy fénylő, piros és arany csomagolópapírt, valamint egy széles fekete szalagot. Vond be az ajándékdobozt a piros papírral, majd széltében egyszer kösd át a széles fekete szalaggal – ez lesz a Mikulás öve.

Ez után már csak egy lépés van hátra: az aranyszínű csomagolópapírból vágj ki egy nagy csatformát, és ragaszd a csomagolás közepére! Voila, a Mikulás pocakja!

Extravagáns csomagolás

Igazán extravagáns csomagolást készítenél, és mindezt rövid idő alatt? Nem lehetetlen, mutatjuk, hogyan kezdj neki! Először is válassz egy már-már csillámporosan csillogó csomagolópapírt, és vond be vele az ajándékodat.

Ez után szükséged lesz egy körülbelül 30 centméteres zöld leves, műanyag ágra, ami hajlítható. Formázd meg belőle az ajándékozottad keresztnevének kezdőbetűjét, és ragaszd rá a csomagra. Tetszés szerint tűzhetsz az ágakra pici dekorgömböket, apró masnikat és díszeket is.

Hóember a fa alatt

Látványos és ötletes is egyben, ha több ajándékot adsz, de külön csomagolod őket. Válasz fehér csomagolópapírt, és 3 különböző méretű dobozt vonj be vele. Nagyság szerint tedd egymásra őket, majd vágd ki a hóember szemét, száját és orrát fekete, valamint narancssárga papírból.

Ezeket ragaszd a felső dobozra, vagyis formáld meg a hóember arcát, az alsó kettőre pedig erősíts piros és zöld gombokat. A csomagtorony tetejére pedig rakj egy jópofa, karácsonyi szalaggal átkötött kalapot! Akár felnőttnek, akár gyereknek készül ez a csomagolás, a mosoly garantált!

Öko friendly

Ha nem vagy rest több időt szánni a csomagolásra, akkor érdemes kipróbálnod ezt a tippet. Az alapszínek a karácsony legnagyobb klasszikusai: a zöld, a fehér és a bordó. Csomagold be az ajándékodat a tetszőleges színű újrahasznosított csomagolópapírral, majd a többiből vágj hosszú, körülbelül 1 centi szélességű csíkokat.

Ezt követően ragaszd rá a képen látható módon a csomagolásra, végül, koronázd meg az egészet papír szívószálakkal, amiknek a végét vagdosd be, és ragaszd fel őket csillag formában.

Csillogó és természetes

Nincs sok időd, de szeretnéd szép csomagolásban átadni az ajándékodat? Igazán extra csomagolást villanthatsz, ha ezt a változatot készíted el. Válassz egy díszes, fénylő csomagolópapírt, szépen hajtogasd be a végeit, és ügyelj arra, hogy kiszorítsd alóla a levegőt. De ha úgy tetszik jobban, dönthetsz matt csomagolópapír mellett is.

Ez után fogj egy díszes, csillogó ágat, tobozt, fújd le arany fényűre, és ragaszd a dobozra. A végeredmény különleges és egyedi csomagolás, amit biztos, hogy óvatosan fog kibontani az ajándékozottad.

Szponzorált tartalom

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top