nlc.hu
Tuti Tippek

A rendőrség szerint Trevor nem fogadhat látogatókat a kivilágított kertjébe

Lefújta a rendőrség a karácsonyi adománygyűjtő akciót

A 46 éves Trevor Payne minden évben adománygyűjtő akciót szervez, de most lefújta a rendőrség a koronavírus-járvány miatt.
karácsonyi fények, adomány,

A rendőrség szerint a férfi megsértette a koronavírus-járvány miatt bevezetett távolságtartás szabályait azzal, hogy látogatókat fogadott a kertjében. Pedig Trevor még arra is odafigyelt, hogy csak egy irányban lehessen körbejárni a területet, ezzel is segítve a távolságtartást.

A családok december 1-jén kezdik el meglátogatni a West Mids-i Walsallban lévő kertjét, amit erre az alkalomra pazar karácsonyi hangulatba borít fényfüzérekkel és díszekkel, de a rendőrség december ötödikén megjelent Trevornál és elküldte a látogatókat. A LADbible szerint Trevornak nem volt más választása, mint egy táblára kiírni, hogy a koronavírus korlátozásai miatt nem látogatható a karácsonyi kert.

A férfi évek óta tartja a hagyományt: feldíszíti a kertet, a látogatók pedig pénzt adományoznak, amelyet a férfi valami jó ügyet szolgáló szervezetnek ad. Tavaly  900 fontot gyűjtött a Young Minds számára, és ebben az évben is valami hasonlóban reménykedett, de most ez úgy tűnik, nem fog megvalósulni.

Trevor a vele készített riportban azt is elmondta, hogy ő csak boldoggá szerette volna tenni az embereket.

„Senkinek semmi dolga a koronavírus miatt, és ez egy kis örömet okozott volna az itt lakóknak, de most el kell utasítanom azokat az embereket, akik meglátogatnának” – mondta, hozzátéve, hogy a gyerekeket sajnálja a legjobban, akik nem élvezhetik a kivilágított otthonukat.

Szerinte az egyik szomszéd lehetett az, aki jelentette a rendőröknél, ugyanis tudja, hogy néhányuknak nem tetszik, hogy átjáróház lett a kertből. Mások azonban támogatják Trevist.
A szomszédban élő 34 éves Kyrie Llewellyn elmondta:

„Ez egy csodálatos ötlet egy ilyen szörnyű év után, amelyben mindannyiunknak része volt” – mondta, hozzátéve, hogy szerinte szégyenteljes, hogy ahelyett, hogy a rendőrség segíteni próbált volna a helyzet kezelésében, inkább lefújta az egészet.

Tippek díszítéshez:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top