nlc.hu
Tuti Tippek

Kajdi Csaba véleménye a karácsonyi pulcsikról

Kajdi Csaba: „Nem kap el az a láz, hogy karácsonyi pulcsiban, meg szarvasaganccsal a fejemen rohangáljak le-föl”

A modellügynökség-tulajdonos nem kér a vicces karácsonyi ruhadarabokból, kiegészítőkből.

Karácsonyi csúnyapulcsi vagy pizsama, karácsonyos fejdísz és mikulássapka. Egyesek szerint menő, mások szerint ciki a karácsonyi viselet. Kajdi Csaba bevallotta a Fókuszban, neki egyáltalán nem ez jelenti a karácsonyi hangulatot.

Kajdi Csaba,

Kajdi Csabának annyira nem jönnek be a karácsonyi pulcsik, hogy ő is magára húzzon egyet – Forrás: RTL / Fókusz – videó

Szerintem, mindenki, ahogy érzi” – mondta el a karácsonyi csúnyapulcsi viseléséről a modellügynökség tulajdonos, influenszer. „Én nagyon jókat nevetek a barátnőmön, ahogy rénszarvasos pulcsiban rohangál egész decemberben, de én ezt így nem tartom. Arról mindig a Bridget Jones naplója jut eszembe,  amikor tényleg a legrondább karácsonyi pulcsit kapják meg minden évben, és rettenetesen néznek ki. Engem ez így nem visz el. Nem kap el az a láz, hogy karácsonyi pulcsiban, meg szarvasaganccsal a fejemen rohangáljak le-föl” – árulta el.

Mint mondja, most volt Londonban 2 napot, és London nagyon izgalmas karácsonykor. „Van egy Mikulás-felvonulás, amikor zenélnek és 200 darab Mikulás jön veled szembe. (…) A hangulatot szeretem, de én magamat nem szoktam kidekorálni” – jegyezte meg.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top