nlc.hu
Tuti Tippek

Jill Biden és Melania Trump karácsonyi dekorációja

Drámakirálynők: Jill Biden leiskolázta Melania Trumpot karácsonyi dekorációban

Minden évben az Egyesült Állomok first ladyje díszíti fel A Fehér Házat. Melania Trump és Jill Biden dekorációja pedig nem is különbözhetne ennél jobban.
Jill Biden és Melania Trump

Az emberek az X-en (régi Twitter – a szerk.) posztoltak arról, hogy A Fehér Ház dekorációja milyen drámai módon változott meg Melania Trumptól Jill Bidenig. Szóval galériákban mutatjuk meg, hogy melyik hölgy milyen stílusban öltöztette karácsonyi hangulatba A Fehér Házat.

Volt olyan év, amikor Donald Trump felesége az egyik folyosót csak Fehér műfákkal pakolta tele. „Kísérteties és rideg” – kommentálták akkor a neten. Majd ugyanazt a folyosót vérvörös műfenyőkkel rendezte be. „Az egész olyan, mintha A szolgálólány meséjét néznénk” – véleményezte egy másik kommentelő. Ám volt két év, amikor Mrs. Trump nem hibázott. 2019-ben ugyanis az arany és a fehér dominált a dekorációban. De volt olyan év, amikor a hagyományos: piros, zöld, ezüst és arany díszek kerültek a fára. 

Melania Trump dekorációit ebben a galériában nézheted meg!

Melania Trump karácsonyi díszítése
Megnézem
Összes kép (4)

Most pedig jöjjön Jill Biden. Első ránézésre azt gondolhatnánk, hogy visszafogott, hagyományos dekorációt készített Mrs. Biden. Aztán kinyílik az ajtó, és Willy Wonka csokigyárának cukorkarészlegén találjuk magunkat. De azért a first lady a hagyományos arany dekorációt is megtartotta, amelyekhez Diótörő-figurákat társított. Azt sem mondanánk visszafogottnak, hogy az egyik teremben rénszarvascsordát aggattak a plafonra. Van egy egész Diótörő-terem, amit bármikor elfogadnánk. Jill Biden arra is figyelt, hogy a gyerekeik levelei felkerüljenek a karácsonyfákra.

Nézd meg a galériában Jill Biden karácsonyi dekoráciját. 

Jill Biden karácsonyi dekorációja
Megnézem
Összes kép (8)
Ez is érdekelhet Tökéletes forralt bor recept Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top