nlc.hu
Tuti Tippek

Mariah Carey-t éneklő rendőrök

Magyar rendőrök éneklik Mariah Carey karácsonyi slágerét – videó

Megnyitották az ünnepi szezont.

Már a rendőrök is karácsonyi hangulatban vannak! Ezt mi sem bizonyítja jobban, mint az, hogy Mariah Carey karácsonyi slágerét éneklik a rendőrautóban is. Erről töltött fel egy kedves videót a közösségi oldalára a Magyar Rendőrség – szúrta ki a Blikk.

A felvételen éppen két rendőr autózik a járőrautóban, amikor felcsendül az All I Want for Christmas Is You című szám. Erre ők feltekerik a hangerőt és énekelni kezdik a slágert. Egyikük még a CB-rádió mikrofonját is megragadja, mint egy igazi énekes.

„Elkezdődött” – írta a videóhoz a rendőrség, utalva arra, hogy ők is már hangolódnak a karácsonyra.

Pár évvel ezelőtt amúgy egy brit hadihajón szolgáló katonák készítették el a karácsonyi sláger „hadihajós” verzióját, hogy így kívánjanak a szeretteiknek boldog karácsonyt.

Az All I Want For Christmas is You című dal – amit egyébként az énekesnő szerelmi bánata ihletett – kitörölhetetlen eleme a karácsonyi lejátszási listáknak, ami valakinek az agyára megy, mások pedig már el sem tudják képzelni az ünnepet az énekesnő dala nélkül. 2020-ban egy fontos mérföldkőhöz érkezett az ikonikus popszám. 1994-ben jelent meg, és bár az elmúlt években mindig visszakúszott a toplistákra, meglepő módon sosem tudott az első helyezett lenni. 2020-ban viszont megtört a jég, és az angol toplista élére került.

Kiemelt fotó forrása: Magyar Rendőrség / Facebook – videó

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top