nlc.hu
Kezdők karácsonya

26 év után lett első a toplistán Mariah Carey karácsonyi dala

26 évig kellett várni, de ezt is elérte Mariah Carey karácsonyi dala

Az All I Want For Christmas az egyik legnépszerűbb karácsonyi dal, de egy jelentős mérföldkövet csak most ért el.
Mariah Carey

Mariah Carey karácsonyi slágere, az All I Want For Christmas is You kitörölhetetlen eleme a karácsonyi lejátszási listáknak, ami valakinek az agyára megy, mások pedig már el sem tudják képzelni az ünnepet az énekesnő dala nélkül.

Idén egy fontos mérföldkőhöz érkezett az ikonikus popszám. 1994-ben jelent meg, és bár az elmúlt 26 évben mindig visszakúszott a toplistákra, meglepő módon sosem tudott az első helyezett lenni. Most viszont megtört a jég, és az angol toplista élére került.

A sikerben bizonyára a rajongók kitartó munkájának is köszönhető, mert szinte kampányt indítottak, hogy kedvenc daluk végre az első lehessen a rangsorban. Ebben hatalmas szerepe volt a rajongók rajongójának, Jeffrey Ingoldnak, aki a Channel 5-ön óriási átéléssel magyarázta – és táncolta – el, milyen sokat jelentene az énekesnőnek, ha végre a toplista csúcsára kerülhetne a dala.

A Twitteren még maga Mariah Carey is köszönetet mondott a srácnak:

Nos, a rajongók kitartását siker koronázta, éljen, éljen, így talán már nem is kell annyit hallgatni az All I Want For Christmas is You-t…

(Kiemelt kép: Instagram/Mariah Carey))

Ha uncsi az eredeti, íme néhány alternatív verzió:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top