nlc.hu
Tuti Tippek

Advent Bazilika ismét Európa legjobbja

Negyedszer is Európa legjobb karácsonyi vására lett az Advent Bazilika

Ez a bravúr korábban egyetlen vásárnak sem sikerült Európában.

Negyedszer is elnyerte Európa legjobb karácsonyi vásárának címét az Advent Bazilika a European Best Destination utazási portál online szavazásán. A siker példa nélküli az európai karácsonyi vásárok történetében: soha korábban egyetlen ünnepi rendezvénynek sem sikerült négyszer elhódítani a rangos elismerést, amit az Advent Bazilika ráadásul a 2019-es első helyezés után 2021 óta folyamatosan kiérdemelt – jegyzi meg a Sokszínű Vidék.

Advent Bazilika

Az Advent Bazilika madártávlatból – Fotó: MTI/Mohai Balázs

Budapest többek között London, Bécs és Prága rendezvényeit előzte meg a versenyen, amelyen 20 európai város ünnepi vására vett részt.

Zsinórban harmadszor, összesen pedig immár negyedik alkalommal a magyaroké Európa legjobb karácsonyi vására. Idén az Advent Bazilika 68.029 lájkkal – minden idők legtöbb szavazatával – került az első helyére.

A budapesti Szent István téri karácsonyi vásár, az Advent Bazilika idén november 17-én nyílt meg, és egészen január 1-jéig várja az érdeklődőket megújult ünnepi fénydekorációval, multimédia-kiállítással, zenei produkciókkal, 12 méteres karácsonyfával, fényfestéssel, jégpályával, valamint kézműves és gasztronómiai standokkal.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top