Jákob Zoli: „Most karácsonykor nagyon szerényen ünneplünk, elfogyott a pénz”

F.C. | 2023. December 16.
Éppen most adott ki 230 milliót.

Megérkezett Jákob Zoltán új Ferrarija – ami egy városi terepjáró -, így az ő karácsonyi ajándéka már megvan. A milliárdos a Mokkában megmutatta a 6500 köbcentis szívómotorral rendelkező, 725 lőerős tűzpiros csodát, amelynek az ára 230 millió forint volt.

A Nagy Ő egyelőre még nem elégedett a járműparkjával, ezért már megrendelt további két luxusautót: 2024 májusában egy vadiúj McLarennel, 2025-re pedig egy Lamborghinivel bővül a garázsa.

Ami pedig a karácsonyt és a karácsonyi ajándékvásárlást illeti, meglepő dolgokat árult el Jákob Zoli. “Most karácsonykor nagyon szerényen ünneplünk, elfogyott a pénz” – viccelődött eleinte a milliárdos, majd rátért arra, hogy valóban csak szolidan szoktak ünnepelni, nem adnak egymásnak túl drága dolgokat, inkább személyre szóló apróságokat, hogy ne legyen belőle kellemetlenség.

Egy 230 milliós Ferrarit hozott a Jézuska Jákob Zolinak – Fotó: Sajtószoba

Igazából mi nagyon szerényen szoktuk a karácsonyt ünnepelni. Csak azért is, mert ha valaki ad a másiknak ajándékot és ha túl drágát adna, akkor ne érezze azt a másik, hogy ő most lemaradt valamivel vagy kisebbet adott. Személyre szóló dolgokat szoktunk adni” – mesélte a műkörömbirodalom-tulajdonos, aki a lányaival, az exnejével és a nő új párjával tölti a szentestét, később pedig velük utazik el a Maldív-szigetekre is. 

Exit mobile version