nlc.hu
Meghitt percek

Bódi Sylvi idei karácsonya

Bódi Sylvi már december elején letudta a karácsonyt

Előre hozta az ünneplést a családja, mivel az egykori playmate Indonéziába helyezi át a székhelyét egy időre.

Bódi Sylvi hosszú hónapokon át azért dolgozott, hogy ismét visszatérhessen a második otthonába, Indonéziába. “Én egész nyáron dolgoztam: konyhakerteket terveztem, kiviteleztem. Most ugye kertes szezon nincs, ilyenkor pihen a természet, pihen a kertészlány is. És a kertészlány szeret szörfözni” – nyilatkozta mosolyogva a Tények Pluszban.

Bódi Sylvinek Indonézia a második otthona - Forrás: TV2 / Tények - videó

Bódi Sylvinek Indonézia a második otthona – Forrás: TV2 / Tények – videó

Nem csak a hideg elől menekül az egzotikus térségbe. “Én úgy gondolom, hogy nekem a hazám az Magyarország, és nem is szeretnék innen elszakadni teljesen, de nem szeretnék az óceánnak sem búcsút mondani, úgyhogy ilyen kétlaki életszerűen élem most az életem” – vallotta be a világutazó egykori playmate, akit évek óta nemcsak a szörf, hanem a kertészkedés is rabul ejtette. Pár éve visszavonult a modellszakmától, állattartásba és növénytermesztésbe kezdett, egy éve azonban a munkája visszahúzta a fővárosba.

Sylvi 15 évvel ezelőtt járt Balin, akkor kapott kedvet a szörfhöz, azóta évről évre egyre magabiztosabban uralja a deszkát. “Most egy jó darabig kint leszek, legalább egy hónapig, mert lesz egy szörftáborom is Balin” – újságolta, így emiatt már a karácsonyozáson is túl van. 

“A karácsonyt nem töltöm itthon. A családom nagyon aranyos volt, mert csináltunk egy előkarácsonyt, és megleptek. Volt karácsonyfa, karácsonyi menü, minden. Töltött káposzta is, ráadásul halas töltött káposzta, mivel én halat fogyasztok. Volt nagyon finom diós bejgli is. Úgyhogy én most gyakorlatilag december elején már letudtam a karácsonyt” – mesélte.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top