nlc.hu
Tuti Tippek

Karácsonyi ajándékötletek férfiaknak

8 menő ajándékdékötlet férfiaknak

Karácsonyi ajándékot keresel a párod, férfi rokonod vagy barátod számára? Íme néhány ötlet!

A háztartási gépek férfiak számára is hasznos ajándékok karácsonyra, különösen ha csúcstechnológiás készülékekről van szó, melyek megkönnyítik a mindennapjaikat. Ha férfi szeretteidnek keresel értékes, minőségi ajándékokat, figyelj! Mutatunk néhány prémiumkategóriás lehetőséget, melyekkel nem lőhetsz mellé.

1. A Dyson Supersonic hajszárító extrém hőhatás nélkül teszi lehetővé a gyors hajszárítást. Szétoszlatja a levegőt, ezáltal lágyabb, hűvösebb légáramot hoz létre, miközben továbbra is gyorsan szárítja a hajat, az intelligens hőszabályozó funkció pedig másodpercenként több mint 40-szer méri a kiáramló levegő hőmérsékletét. Három sebességfokozaton, négy különböző hőmérsékleten használható. A készülékhez öt formázó tartozék is jár, köztük a Flyaway simító fúvófej, mely elrejti a szálló hajszálakat a hosszabb hajtincsek mögé, ezzel sima és fényes végeredményt biztosít. 

2. Az Oral-B iO 10 elektromos fogkefe a gyengéd mikrovibrációk és a fogászati eszközök ihlette, különleges, kerek fogkefefej kombinációja a professzionális tisztítás élményét nyújtja mindennap. Hét fogmosási üzemmóddal rendelkezik, hogy személyre szabott fogmosást tegyen lehetővé. 3D-s fogfelület-feltérképező funkciója mesterséges intelligenciával követi nyomon a külső-, a belső-, valamint a rágófelületek tisztítását; és útmutatást nyújt a legalaposabb fogmosás érdekében. 

3. A Braun Series 9 Pro+ 9577cc Wet&Dry borotva újradefiniálja az elektromos borotválkozást, hogy megvalósítsa az egyedülálló alaposságot és precizitást. Öt tökéletesen összehangolt elemből álló vágórendszerrel rendelkezik, amely kivételes hatékonyságot biztosít és gyengéd a bőrhöz, még a leghosszabb, legtrükkösebb szőrzetnél is, minden mozdulattal. A sebészeti minőségű acélból készült, beépített precíziós ProTrimmer maximális vágási hatékonyságot biztosít még a bajusz, az oldalszakáll és az orr alatti szőrzet esetében is.

4. A Dyson Purifier Big+Quiet Formaldehyde légtisztító kúpaerodinamikát használ a nagy hatótávolságú és erős kibocsátáshoz – keringteti a levegőt, és még a távolabbi szennyező anyagokat is visszahúzza a zárt szűrőkön keresztül. A teljes helyiség tisztítására képes, még nagy terekben is. Egy katalitikus szűrő folyamatosan magába zárja és lebontja a formaldehid részecskéket vízzé és szén-dioxiddá. A HEPA H13 szűrő megköti az akár 0,1 mikron méretű ultrafinom részecskék 99,95%-át, miközben egy aktívszén-szűrő eltávolítja a szagokat és gázokat. Az Auto üzemmód funkcióval a légtisztító valós időben érzékeli, megköti és jelentéseket készít a jelenlévő szennyező anyagokról, ezzel energiát takarít meg, hiszen csak akkor tisztít, amikor szükség van rá.

5. A Nespresso Creatista Plus kávégép segítségével otthon is csúcsminőségű Latte Art kávék készíthetők, a selymesen sima lattétől a krémesen lágy cappuccinóig.  A csúcsminőségű, robusztus kialakítású Creatista Plus fémből készült, rozsdamentes acélburkolattal. Az ugyancsak rozsdamentes acélból készült barista tejtartály öntőnyílása pedig kifejezetten Latte Art kreációk megalkotására lett tervezve. Nagy felbontású, színes, digitális kijelzője kávékészítési-, beállítási- és karbantartási útmutatásokat is nyújt. Kényelmi funkciója, mely a gyors, automatikus öntisztítás révén minden használat után átmossa a gőzkart, még komfortosabbá teszi a készülék használatát.

6. A Philips PerfectCare 7000 Series gőzállomás a kényelemre és a praktikusságra összpontosít. Az új mozgásérzékelő technológia révén a vasaló felismeri a mozgást és automatikusan kiengedi a gőzt, amikor elkezd vasalni. Az OptimalTEMP  technológia pedig garantálja, hogy a vasalható ruhák ne égjenek meg. Az erős, folyamatos gőzkibocsátás a vastagabb anyagok legmakacsabb gyűrődéseinek hatékony eltávolítását is lehetővé teszi. 

7. A Dyson V15s Detect Submarine vezeték nélküli porszívót kemény padlók – így csempe, kő, fa, kerámia, vinil, linóleum és laminált padlók – tisztítására tervezték. A motorizált nedves hengerkefe felszedi a folyadékokat, szennyeződéseket és makacs foltokat, amelyek folyamatosan kiszívódnak a hengerkeféből minden forgásnál. Tökéletes étkezési takarítások elvégzésére, fürdőszobai foltok eltüntetésére vagy épp a kisállatok utáni rendetlenség feltakarítására. A Fluffy Optic tisztítófej megvilágítja a port, a Hair screw motorizált fej összegubancolódás nélkül felszedi a hosszú hajszálakat és a kisállatszőrt, míg a Digital Motorbar tisztítófej a kemény padlók mellett szőnyegek tisztítására is ideális: a kemény nejlonsörték mélyen a szőnyegbe hatolnak, automatikusan eltávolítva a felcsavaradott hajszálakat. 

8. A Dyson Gen5detect Absolute a márka legerősebb porszívója, mely 280 légwattnyi szívóerővel és akár 70 perces üzemidővel rendelkezik. A HEPA-szűrőnek köszönhetően megköti a vírusok 99,9%-át, és kétszer annyi láthatatlan port képes felfedni. Minden padlótípus, nehezen elérhető helyek, matracok, kanapék és lépcsők tisztítására egyaránt alkalmas, auto üzemmódban ráadásul intelligensen állítja a szívóerőt a padlótípusnak megfelelően. Két tisztítófej és három kiegészítő tartozik hozzá, köztük a puha, szőtt nejlonból készült Fluffy Optic tisztítófej a padlók tisztításához, illetve a Digital Motorbar tisztítófej, mely hatékonyan szívja fel a hajszálakat minden padlótípusról.

Szponzorált tartalom

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top