nlc.hu
Tuti Tippek

Ajándékcsomagoló trükk

Szuper csomagolótrükkök fura alakú ajándékokhoz

Megvenni igazán könnyű a fura alakú ajándékokat, becsomagolni viszont annál nagyobb kihívás. Itt az idő, hogy mindezt múlt időbe tedd!

Te is belesétáltál már a fura alakú, épp ezért nehezen becsomagolható ajándékok csapdájába? Mostantól egy percig sem kell emiatt aggódnod!

Serpenyő és illatgyertya csomagolása

Ki tud még erre is ügyelni?

Olyan sok dolgot figyelembe kell venni, ha igazán klassz ajándékot szeretnél vásárolni azoknak, akiket szeretnél meglepni. Fontos, hogy örüljön neki, hogy hasznos legyen, hogy jó legyen a mérete, hogy kedvére való legyen a színe…

Arra pedig, hogy a csomagolással magad alatt vágod a fát, legtöbbször csak otthon döbbensz rá, amikor tettre készen állsz, kezedben a csomagolópapírral és az ollóval. 

Rengeteg bosszúságot és kárba veszett papírt spórolhatsz meg, ha ellesel néhány egyszerű ajándékcsomagoló praktikát ebből a videóból! Innentől kezdve az olyan nehezen papírba rejthető meglepetések sem fognak majd ki rajtad, mint amilyen egy mesés illatgyertya vagy például egy serpenyő!

Nyitókép: TikTok pillanatkép

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top