Tuti Tippek

Hétmilliós karácsonyi díszkivilágítás a DJ házán

Saját bevallása szerint is fanatikus karácsonyimádó az a brit DJ, aki eddig egy fél lakás árát költötte háza adventi dekorálására.

Valóságos téli csodaországot alakított ki ingatlanán a brit Paul Toole, aki az év legfontosabb időszakaként tekint a karácsonyi ünnepekre. A 37 éves lemezlovas állítása szerint minden évben megadja a módját adventnek, és ez alól a 2012-es év sem kivétel.

Hétmilliós karácsonyi díszkivilágítás a DJ házán

A férfi 1998 óta borítja be wellsi házát és udvarát elképesztően látványos izzósorokkal, amikre mindeddig 20 ezer fontot, mintegy 7 millió forintot költött. És hogy miből is áll össze idén a DJ fénybirodalma? Többek között nyolc ragyogó karácsonyfából, de egy rénszarvas, pingvinek, fókák és a jegesmedvék is az adventi installáció részét képezik.

Paul Toole a 60 ezer apró, színes izzónak (ez tízezerrel több, mint amit tavaly helyezett ki) köszönhetően fényárban úszó területen saját adventi rádióállomást is üzemeltet ilyenkor, ahol természetesen karácsonyi zene szól.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top