Tuti Tippek

Tapétába csomagolt karácsonyi ajándékok

Nem kell hagyományos csomagolópapírral beérniük azoknak, akik borzadnak az átlagos megoldásoktól. Nicholas Kirkwood dizájner az adventi extravaganciát keresőknek tapétát ajánl.

Tapétába csomagolt karácsonyi ajándékokA brit cipőtervező saját bevallása szerint évek óta előszeretettel tekeri ajándékait letűnt időket idéző tapétadarabokba. „A karácsonyi meglepetéseket én vintázs nyomtatott fali papirosra csomagolom. Pár éve botlottam a EW Moore & Son márka termékeibe, aminek hatalmas választéka van a hatvanas–hetvenes évek stílusát idéző tapétákból. Szeretem ezeket használni, kellemes felüdülés a rengeteg snassz mintázat után, amit ilyenkor a boltokban látni” – vélekedik a dizájner.

Az említett cég régies mintázatú tapétájából egy tekercset 25 fontos, azaz 9 ezer forintos áron „mérnek”, de itthon egyes boltokban akciósan már 1000 forintért is hozzájuthatunk retrodarabokhoz.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top