Ünnepi menü

Szívszorító levelében otthont kért a Télapótól a 9 éves kisfiú

A legtöbb gyerek drága játékokat kér karácsonyra, de a kilencéves Louis Williamsnek valami sokkal alapvetőbb hiányzik az életéből.

Louis Williams már a 14. helyre költözött, pedig még csak kilencéves – jelenleg egy átmeneti otthonban él édesanyjával és testvérével. Nemrégiben a fiú édesanyja osztotta meg Louis szívszorító levelét, aki idén semmi mást nem kért karácsonyra, csak egy otthont, ahol örökre együtt élhet családjával:

Kedves Télapó! Idén karácsonyra egy örökre szóló otthont szeretnék, nem akarok új játékokat, jók a régi játékaim is, csak egy LEGO-szobát szeretnék meg egy íróasztalt, ahol építhetek. Mindannyian szomorúak vagyunk, hogy itt kell élnünk, csak szeretném, ha újra boldogok lennénk. Köszönöm szépen, nagyon boldog karácsonyt kívánok! Szeretettel: Louis Williams

 

Louis anyukája azt mondja, megszakadt a szíve a fiú levele láttán, de hiába dolgozik egyszerre két állásban is, még így sem tud eleget keresni, hogy kifizesse az albérletet.

Metro

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top