Ünnepi menü

8 ötletesen meghajtogatott szalvéta a karácsonyi asztalra

Az ünnep akkor az igazi, ha figyelünk az olyan aprónak tűnő részletekre is, mint a karácsonyi dekoráció a megterített asztalon. Amikor már minden készen áll, szánjunk rá pár percet, és hajtogassunk dekorációnak is beillő szalvétákat a tányérok mellé.

Akár ruha-, akár papírszalvéta, bármelyiket gyönyörűen és ötletesen meg lehet hajtogatni. Kezdőknek a papírszalvéta-hajtogatása talán egyszerűbbnek tűnik, de az elegáns ruhaszalvéta hajtogatása sem egy bonyolult művelet.

Karácsonyfa szalvétahajtogatás lépésről lépésre

A szalvéta karácsonyfa hajtogatása egyáltalán nem bonyolult és még a színek között is válogathatunk. A leginkább ideillő a zöld, a piros és a fehér szalvéta, amiket miután jól meghajtogattunk különféle, apró díszekkel, csillagokkal egészíthetünk ki.

Pinterest

undefined

Pinterest

undefined

Pinterest

undefined

Ünnepi szalvétahajtogatás piros bogyókkal

A piros bogyós termések nem csak az adventi koszorúnak, vagy a karácsonyi ajtódíszeknek állnak jól, de a szépen meghajtogatott szalvétával is jól mutatnak az ünnepi asztalon. Bátran dekoráljuk szalvétahajtogatás után az asztali díszeket!

Pinterest

undefined

Pinterest

undefined

Pinterest

undefined

Karácsonyi csillag, szalvétából hajtogatva

Mesebeli csillag szalvétából, s ha nagyon jól sikerül még akár a karácsonyfa tetejére is felvarázsolhatjuk.

Pinterest

undefined

Pinterest

undefined

Pinterest

undefined

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top