nlc.hu
Ünnepi menü

Koltai Róbert egy karácsonyi reklámban

Zsepiket elő! Megható karácsonyi reklámban szerepel Koltai Róbert – videó

A reklámot itthon forgatták, de 9 országban vetítik majd.

Koltai Róbert a főszereplője a Telekom karácsonyi reklámjának. A megható videót nemcsak Magyarországon, hanem Ausztriában, Horvátországban, Csehországban, Lengyelországban, Észak-Macedóniában, Montenegróban, Szlovákiában és Romániában is vetítik majd – írja a 24.hu.

Koltai Róbert

Koltai Róbert alakítja a nagypapát a Telekom karácsonyi reklámjában (Forrás: Telekom – videó)

„A 2020-as karácsonyból hiányzott a szokásos varázslat. Idén vissza akartuk hozni ezt a varázslatot, mert a legnagyobb ajándék az egész családdal való együttlét” – mondták el a Magyar Telekomnál. 

A szívmelengető karácsonyi reklám főszereplője egy kisfiú és a nagypapája, az utóbbit Koltai Róbert alakítja. A történet szerint a kisunoka minél nagyobb ajándékot szeretne kapni karácsonyra a nagyapjától. „Az ajándék túl kicsi” – tudatja vele folyamatosan mobilon a kisfiú, aki alapos számításokat végezve végül arra jut, hogy egy 54 centi magasságú ajándékdobozt hozzon neki a nagypapája. Koltai eleget tesz a kérésnek, és autón, buszon, taxin végül nagy nehezen, de elcipeli neki a gigaajándékot. A végén azonban kiderül, milyen könnycsorgató okból vágyott az unoka erre a nagyméretű ajándékdobozra.

„A legnagyobb ajándék, hogy újra együtt lehet a család” – üzeni a megindító karácsonyi reklám.

Még több megható karácsonyi reklám az nlc-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top