nlc.hu
Ünnepi menü

Karácsonyi géllakos manikűr

Karácsonyi géllakk minták lépésről lépésre

Próbáld ki ezeket a különleges karácsonyi manikűröket! Mutatjuk, hogyan készülnek lépésről lépésre!
Karácsonyi zöld körmök

Decemberben sokan szeretünk ünnepi manikűrt, géllakot viselni a körmeinken. Most Szálkai Hajnalka manikűrös munkát láthatjátok, aki négy különböző stílusú, de karácsonyi hangulatot idéző mintát álmodott meg! Mindegy, hogy a piros, a zöld, a fehér, vagy a bézs árnyalat a kedvenc, mindegyikre találsz valami izgalmas megoldást. 

Szálkai Hajnalka tanácsait nem csak karácsonykor érdemes megfogadni! – A helyes és tartós lakkozás 8 pontja.

  1. Mindig tiszta kézen és körmön dolgozz.
  2. Előző lakk maradvány eltávolítása. Ajánlott az acetonmentes lakklemosó használta, mert nem szárítja a körmöt. Géllakk eltávolítása: Géllakk fény reszelővel való mattítása után acetonos lakklemosóval vagy géllakk leoldó folyadékkal átitatott vattát helyezzünk a körömre és fóliába csomagolva 5-10’ várakozási idő után narancsfa pálcikával távolítjuk el, majd a körömlemezt simára bufferezzük.
  3. Köröm formázás után, portalanítsd le a körmeidet ( ha por marad rajta akkor a lakkban apró porszemcsék látszódnak majd)
  4. Zsírtalanítsd a körmödet.
  5. Alaplakk használata azért fontos, mert az apró körömfelületi egyenletlenséget kitölti így szép egységes lakkozást érünk el és egyenletes alapot ad a színes körömlakknak. És véd a köröm elszíneződéstől.
  6. Színes lakk felvitele 2 rétegben és a díszítés. Mintától függően díszítünk…..
  7. Top coat vagy szárító lakk réteggel zárjuk le. Hosszan tartó plusz védelmet nyújt a lakkozásnak. Szükség esetén napok múlva ha a színes lakk sérülésmentes akkor 1 réteg top coat-tal a lakkozásunknak újra magasfényt adhatunk.
  8. Körömágy ápolás olaj, szárítócsepp, spray használatával.

Igazi téli mesevilág! Nézd meg, hogyan készül az első szett lépésről lépésre! Nyisd meg a galériát!

Karácsonyi géllak manikűr kék
Megnézem
Összes kép (6)

A rénszarvas örök, soha nem megy ki a divatból! Nézd meg, hogyan készül lépésről lépésre!

Rénszarvasos karácsonyi körmök
Megnézem
Összes kép (6)

Melyek a karácsony állandó színe? Természetesen a fehér, ami a havazást szimbolizálja, a zöld, ami pedig a fenyőfát! Ezt a két verziót is lehet igazán egyedi módon párosítani! Mutatjuk, hogyan csináld!

Zöld karácsonyi manikűr
Megnézem
Összes kép (6)

Nemcsak Kevin nélkül nincs karácsony, hanem a piros szín nélkül sincs. Gondoljunk csak a Mikulásra, vagy a piros masnikra a dekorációkban! Ezt a körmöt szeretnéd! Nézd meg, hogyan készül lépésről lépésre!

Mikulásos karácsonyi körmök
Megnézem
Összes kép (6)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top