nlc.hu
Ünnepi menü

Udvaros Dorottya karácsonyi menüje

Édesapja kedvéért több mint 60 évig megette a rántott halat Udvaros Dorottya, pedig nem is szereti

A családi asztalt idén is a legfontosabbakkal üli körbe a színésznő.

Udvaros Dorottya elárulta, idén szenteste nem lesz rántott ponty, sem krumplisaláta nála az ünnepi asztalon, mivel azokat sosem szerette. Mégis több mint 60 évig megette az édesapja, Udvaros Béla kedvéért.

Udvaros Dorottya

Udvaros Dorottya mindig lesi a szerettei kívánságát – Fotó: MTI/Mátyus Tamás

„Ez az egyetlen családi hagyomány, amin a két évvel ezelőtti halála óta változtattam, minden másban őrzöm az emlékét” – mesélte a BEST magazinnak. Mint mondja, lesz viszont rántott hús, a családi asztalnál pedig ott lesz a két lányával együtt Magdó, aki 12 évig volt szerető társa a színésznő édesapjának, és akit Udvaros Dorottya a „pótmamájaként” emleget.

Gyerekkoromban is mindig akkora fát vásároltunk, hogy anyukámmal ketten alig bírtuk felállítani. (…) Édesapám vallásos emberként a díszítésnek is nagy figyelmet szentelt, számára mindegyik dísznek megvolt a maga szimbolikája” – mesélte Udvaros Dorottya, akinek a karácsonyfa iránti rajongása felnőttkorában is megmaradt, sőt idősödő édesapja kedvéért mindig plafonig érő fával kedveskedett. „Öröm volt látni, hogy csillogott a szeme, amikor meglátta” – magyarázta.

Bővebben a legfrissebb BEST magazinban!

BEST-cimlap

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top